VIDEO: Blue Ivy (6) schaamt zich rot voor sexy Beyoncé en Jay-Z

Beyoncé, Jay-Z en Blue Ivy Carter tijdens de Grammy Awards 2018 in New York City.
Getty Images for NARAS Beyoncé, Jay-Z en Blue Ivy Carter tijdens de Grammy Awards 2018 in New York City.
Sterrenkoppel Beyoncé (36) en Jay-Z (48) brachten vorige week hun oudste dochter Blue Ivy Carter (6) mee naar hun 'On The Run II' tour in Londen. Blue Ivy kon het optreden vanop de eerste rij volgen, maar was niet altijd even enthousiast over wat ze te zien kreeg. Zo dook ze gegeneerd weg toen een aantal intieme, sexy beelden van haar ouders op het scherm verschenen.

Blue Ivy leek zich prima te vermaken tijdens het optreden van haar ouders afgelopen zaterdag in Londen. De zesjarige werd breedlachend gefilmd vanuit het publiek, tot er plots een aantal intieme beelden van Beyoncé en Jay-Z op het grote scherm verschenen. Blue Ivy kon de beelden blijkbaar niet smaken, want ze dook meteen weg achter één van de schermen en kwam pas opnieuw piepen op het moment dat de beelden niet langer zichtbaar waren.

De schattige reactie van Blue Ivy werd vastgelegd door een medewerkster van de Britse Ticketmaster, die het concert in Queen Elizabeth Olympic Park bijwoonde. Ze deelde het filmpje op sociale media, waarna het meteen viraal ging.

Beyoncé en Jay-Z dropten eind vorige week tot groot jolijt van hun fans een negen nummers tellend verrassingsalbum 'Everything Is Love'. Het koppel tourt nog tot de herfst. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • romy verhove

    Rotverwend en zal nooit de waarde van dollars kennen helaas...