VIDEO. Bella Thorne in tranen na 'slutshaming' door Whoopi Goldberg

Instagram
De commentaar die Whoopi Goldberg in haar programma ‘The View’ gaf op de gehackte naaktfoto's van Bella Thorne, is helemaal verkeerd gevallen bij de 21-jarige actrice. Goldberg zei dat ze het ‘niet slim vond om naaktfoto's te maken als je beroemd bent, omdat je weet dat die ergens in de cloud terechtkomen waar hackers er makkelijk aankunnen'. Thorne reageerde in tranen met een filmpje op Instagram Stories.

"Ik zou te gast zijn bij ‘The View’, maar eerlijk gezegd heb ik weinig zin om mezelf te laten afzeiken door een paar oudere vrouwen die commentaar hebben op mijn lijf en seksualiteit. Toen ik het gesprek zag waarin het over mij ging, voelde ik me heel slecht over mezelf. Ik hoop dat je nu gelukkig bent, Whoopi. Ik hoop dat je zo f*cking happy bent, want ik kan alleen maar denken aan jonge mensen van wie er ook dergelijke foto's gehackt worden en die daarna zelfmoord plegen," aldus Bella. Ze vervolgt: "Je bent echt knettergek om zoiets te zeggen over zo'n vreselijke situatie." 

De reden waarom Whoopi een duidelijke mening had over de naaktfoto's van Bella, was omdat Bella besloten had de foto's zelf online te zetten, om zo haar hacker voor te zijn en op die manier 'macht over hem te hebben'. De actrice beweert dat de hacker inmiddels onderzocht wordt door de FBI. Whoopi zelf heeft nog niet gereageerd op de heisa.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Heike Pauli

  Go Bella! Het is NOOIT de fout van de persoon die naaktfoto's heeft gemaakt. Iedereen heeft wel eens zo'n bui waarin dat opwindend is. De persoon naar wie ze gestuurd zijn dient er respectvol mee om te gaan, en hacken om ze te verspreiden is al helemaal niet oké. Het zelf uitlekken vond ik net een goed idee van haar. Zo ben je chantage voor en toon je dat je trots mag zijn op je eigen lichaam. De reacties hieronder tonen dat die boodschap bij velen duidelijk nog steeds niet is doorgedrongen.

 • DONALD BORREMANS

  maak geen naaktfoto' s, dan kunnen ze ook niet gehackt worden!

 • Ramon Simon

  Kunnen die mensen niet eens iemand betalen om uit te leggen hoe je online omgaat met u gegevens? Zet die cloud functie al af. Koop een encrypted usb stick voor gevoelige gegevens.

 • raf peeters

  Als je Uw gat verbrand moet je op de blaren zitten.Er is maar een die verantwoordelijk is voor de heisa en dat is Bella zelf.

 • Lennert Van Betten

  Whoopie heeft natuurlijk volledig gelijk.