Victoria Beckham krijgt 14de verlovingsring van David: dit zijn ze allemaal

Victoria Beckham is al toe aan haar 14de verlovingsring.
GETTY Victoria Beckham is al toe aan haar 14de verlovingsring.
Hoewel ze nu al een tijdje achtervolgd worden door geruchten over een scheiding, zijn Victoria en David Beckham nog steeds dolgelukkig getrouwd. Dat blijft David ook keer op keer bewijzen, want hij kocht zopas een nieuwe verlovingsring voor zijn wederhelft. Het is intussen al haar 14de exemplaar.

Victoria Beckham heeft een gigantische collectie verlovingsringen. Ze is intussen al 19 getrouwd met manlief David, en tijdens al die jaren werd de ex-Spice Girl meermaals getrakteerd op nieuwe exemplaren. Goed voor een collectie ringen met een totale waarde van ruim 10 miljoen euro.

De meest recente aanwinst van Victoria is een ring die bezet is met een grote, vierkant geslepen diamant. Geen witte of parelmoer, maar een gele. De 44-jarige modeontwerpster werd er al meermaals mee gespot. 

Lees verder onder de foto's

Lunch and men’s fashion with @edward_enninful X kisses @davidbeckham @kentandcurwen 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

The chaos of glam! Kisses @earlsimms2 @valeriaferreiramakeup X #jetlag

Een foto die is geplaatst door null (@victoriabeckham) op

Photo News

1998

David Beckham vroeg 'zijn' Victoria in 1998 ten huwelijk. Hij koos toen voor een marquise gesneden diamant van 3 karaat, gezet op een gouden band. De ring kostte hem destijds zo'n 73.000 euro. 

De eerste verlovingsring die Victoria Beckham kreeg van David.
GETTY De eerste verlovingsring die Victoria Beckham kreeg van David.

2001

Na hun bruiloft kreeg Victoria in 2001 een nieuw ring. Ze droeg toen 18 maanden lang een zogenaamde eternity ring in platinum. Die had een schuine rand en was bezet met witte diamanten. 

In 2001 droeg Victoria een eternity ring.
GETTY In 2001 droeg Victoria een eternity ring.

2003

In 2003 kreeg mevrouw Beckham haar volgende exemplaar: een gigantische Emerald diamanten verlovingsring met twee baguettes. De band was van platinum. 

De verlovingsring uit 2003.
GETTY De verlovingsring uit 2003.

2004

In 2004 werd Victoria 30 jaar. Om dat te vieren gaf David haar een diamant met roze en champagnekleurige tinten. De ring werd uitgevoerd in een halo-setting, waarbij één grote centrale steen volledig omringd door vele kleine diamanten. De ring wordt geschat op zo'n 950.000 euro.  

De ring uit 2004.
GETTY De ring uit 2004.

2005

Het jaar daarop kreeg Victoria allicht de grootse ring uit haar collectie: een gigantische peervormige diamant van 17 karaat. Bovendien is ook de volledige band van de ring bezet met diamanten. 

Victoria Beckham en haar peervormige diamanten ring.
GETTY Victoria Beckham en haar peervormige diamanten ring.

2006

In 2006 investeerde David in een nieuwe gekleurde diamant voor zijn vrouw, dit keer kocht hij een grote gele. Hij werd gezet op een goudgele band om de kleur verder te benadrukken. Victoria draagt de ring nog steeds, meestal samen met twee eternity ringen. 

Victoria Beckham.
GETTY Victoria Beckham.

2007

De eerste overstap van diamanten naar edelstenen werd gemaakt in 2007: toen kreeg Victoria een emerald die werd gezet op een platinum band en omringd werd door witte diamanten.  

De emerald van Victoria.
GETTY De emerald van Victoria.

2008 

Victoria leek de smaak te pakken te hebben, want in 2008 kreeg ze diamant die in de vorm van een emerald werd geslepen. De ring is haast identiek aan haar exemplaar uit 2006, maar de diamant is iets groter. De diamant is 15 karaat. David kocht het juweel bij Chopard. 

De diamant is 15 karaat.
GETTY De diamant is 15 karaat.

2009

In 2009 scoorde de ex-Spice Girl een ovalen robijn in halo-setting. De joekel van een edelsteen werd volledig omgeven door witte diamanten. 

In 2009 ging Victoria van een emerald naar een robijn.
GETTY In 2009 ging Victoria van een emerald naar een robijn.

2010

Nog eentje om haar collectie van edelstenen toe te voegen: een ring bezet met een grote saffier. De steen werd ovaalvormig geslepen en werd op een slanke effen band gezet.  

Een saffier ontbrak ze nog in haar collectie.
GETTY Een saffier ontbrak ze nog in haar collectie.

2010

De opvallende saffier was blijkbaar niet volledig haar ding. Want nog in hetzelfde jaar veranderde ze alweer van juweel: dit keer een rooskleurige diamant op een gouden band. Net als haar vorige was ook deze wel ovaalvormig geslepen. 

De tweede ring uit 2010.
GETTY De tweede ring uit 2010.

2015

Pas enkele jaren later, in 2015, werd mevrouw Beckham met een nieuwe verlovingsring gezien. Ze had nu een ronde diamant rond haar vinger, tevens een halo setting. Ook alle andere diamanten zijn rond. Ze leek echter snel uitgekeken op dit exemplaar, want een aantal maanden later verdween hij alweer in de kluis. 

De ring uit 2015.
GETTY De ring uit 2015.

2016

In 2016 werd Victoria door manlief David getrakteerd op een nieuwe vierkante diamant, die werd gezet op een platinum band. Ze toonde haar nieuwe pronkstuk voor het eerst op het festival van Cannes. 

Ze toonde haar nieuwe diamanten ring voor het eerst op het festival van Cannes
GETTY Ze toonde haar nieuwe diamanten ring voor het eerst op het festival van Cannes

2018

Eerder dit jaar kreeg Victoria nog een gekleurd exemplaar om aan haar collectie toe te voegen: een vierkant geslepen gele diamant op een platinum band met andere gezette diamanten. 

GETTY9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anthony van der Borght

  Als je het geld hebt is dat allemaal gemakkelijk..

 • Patrick Kelchtermans

  10 voor aan de vingers en 4 voor aan de tenen dan, of hoe werkt dat?

 • annette hermens

  14 dure ringen en ze kijkt nog steeds chagrijnig ... wat een zuurpruim ...

 • Marie Vandam

  Wat mij opvalt zijn haar oud uitziende handen...

 • Mohamed Halmaoud

  voor elke misstap 1