Ga naar de mobiele website
^ Top

Victoria Beckham kan wel degelijk lachen in het openbaar!

Photo News
Victoria Beckham (42) lijkt het charmeoffensief van haar man David een handje - of liever: een tandje - toe te steken. De Britse socialite werd in New York zowaar betrapt op een heel erg zeldzaam moment: ze lachte haar hagelwitte tanden helemaal bloot! En dat in een op het eerste gezicht spontane opwelling. Of was het toch een doordacht manoeuvre om haar al meer dan 20 jaar klassieke pruilmondje even in de koelkast te steken?

Manlief David (41) heeft onlangs geen al te beste beurt gemaakt met de zogenaamde Beckileaks. De afgeborstelde ex-voetballer bleek dan plots toch niet zo'n perfecte schoonzoon te zijn als zijn keurig opgebouwde imago had doen vermoeden. Dat beeld moest dus dringend weer bijgesteld en Beckham sloof zich op Instagram dan ook stevig uit om te laten zien wat voor een voorbeeldige huisman en vader hij wél is.

Al dan niet toevallig is zijn wederhelft nu ook in een onverwachte maar geheel sympathieke pose vastgelegd door de camera. Net als de rest van New York ging de voormalige Spice Girl vóór de nakende intrede van superstorm Stella nog snel inkopen doen. Ze trok gisteravond naar verluidt onder meer voor dipsauzen, voorverpakte sla en gerookte zalm naar de supermarkt Whole Foods.

Zonnebril
Hoewel de schemering al ingetreden was, bleef Posh trouw aan haar onafscheidelijke donkere zonnebril. Maar zelfs die verhulde haar lachende gezicht niet op de foto. Verder ging ze onder meer gekleed in een broek uit haar eigen collectie.

Volgens ooggetuigen ruimde de uitbundige lach van Victoria Beckham daarna weer baan voor haar in het openbaar traditionele duckface toen de Britse modeontwerpster zich tussen de andere shoppers begaf. En blijkbaar was ze ook een beetje moe.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Meer over



4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patricia Depoorter

  Oh dacht dat ze tandpijn hadden dit kan je toch geen lach noemen

 • Ragnar Lothbrock

  Oei zie dat uwen Botox niet uitloopt hé

 • Louis Meeus

  Die kan niet lachen van streken. Deze lach is gemaakt.

 • Ka Ja

  Ik zie toch wat teveel botox aan de lippen , onnatuurlijke lach.

Meld een bug