Verzekeraar Kim Kardashian klaagt bodyguard aan voor nalatigheid tijdens gewapende overval

De bodyguard van Kim Kardashian heeft een miljoenenclaim aan zijn broek.
EPA De bodyguard van Kim Kardashian heeft een miljoenenclaim aan zijn broek.
De bodyguard van Kim Kardashian heeft een miljoenenclaim aan zijn broek. De verzekering van de realityster klaagt de man en zijn werkgever aan voor nalatigheid in aanloop naar de gewapende overval op Kim in Parijs.

Bij de roof in oktober 2016 maakten de criminelen zo'n 10 miljoen aan sieraden buit. Daarvan zou Kim ruim 6 miljoen hebben teruggekregen van de verzekering. Dat bedrag wil het assurantiebedrijf nu verhalen op de bodyguard en het beveiligingsbedrijf waar hij voor werkt. Volgens TMZ claimt de verzekeraar dat Pascal Duvier nalatig was, omdat hij geen werk heeft gemaakt van een slot dat ontbrak op een van de buitendeuren van het hotel en van mankementen aan de intercom.

Duvier was niet aanwezig tijdens de overval, hij was op dat moment ingezet om Kims zussen Kourtney Kardashian en Kendall Jenner te beveiligen in een nachtclub. Kim heeft eerder aangegeven dat zij de bodyguard niets kwalijk neem.

De cosmetica-ondernemer was alleen op haar kamer toen overvallers binnendrongen. Ze werd daarbij onder schot gehouden, vastgebonden en opgesloten in de badkamer. De Franse politie hield een aantal maanden later tien mensen aan voor betrokkenheid bij de overval.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.