Verwarring tijdens Australian Open: Russische tennisser lijkt als twee druppels water op Liam Hemsworth

Twitter @BBCTENNIS
Er is dit jaar meer te zien bij de Australian Open dan alleen bloedstollende rally’s tussen spelers. De Russische tennisser Karen Khachanov (23) ging dan ook met alle aandacht lopen, omdat hij volgens de toeschouwers én kijkers thuis als twee druppels water op filmster Liam Hemsworth lijkt. Oplettende tennisfans waren zo verrast door de uiterlijke overeenkomsten dat ze vergelijkende foto’s van de twee deelden via Twitter.

Veel kijkers die afstemden om de wedstrijd te bekijken, merkten op dat de 22-jarige Russische atleet “griezelige gelijkenissen” vertoont met acteur Liam Hemsworth (30). Veel kijkers reageerden vol ongeloof en stelden dat ze wel degelijk dachten dat ze Hemsworth het tennisveld zagen betreden. Zelfs de BBC moest twee keer kijken: “Is dat Khachanov of Liam Hemsworth?”, klonk het op Twitter. “Serieus, hij zou de vierde Hemsworth-broer kunnen zijn!”

De vele berichten zijn ook de tennisser zelf niet ontgaan. Khachanov gaf een knipoog op zijn Instagram-profiel en grapte dat hij inderdaad het vierde broertje van de Hemsworth-clan was. Ook eerder maakte hij al mopjes over de treffende gelijkenissen met de acteur: in februari vorig jaar schreef hij nog dat hij “meer dan blij zijn om in te vallen voor Liam, voor als hij een stand-in nodig heeft bij filmpremières waar hij aanwezig kan zijn.” Liam heeft de vergelijkingen met de tennisster daarentegen nog niet publiekelijk erkend.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Photo News
Photo News2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin De Meyer

    Ik moet toch even goed in mijn ogen wrijven om de gelijkenissen te zien. Ik zal de verkeerde bril op mijn neus hebben.

  • Mike Vanderkerken

    Nieuwe bril kopen aub, de neus alleen al is volledig anders.