Verschillende vrouwen beschuldigen ‘That ‘70s Show’-acteur van verkrachting

Ashton Kutcher en Danny Masterson in de Netflix-reeks The Ranch.
Netflix Ashton Kutcher en Danny Masterson in de Netflix-reeks The Ranch.
De politie van Los Angeles onderzoekt de klachten van zeker drie vrouwen die beweren dat Danny Masterson (40) hen verkrachtte. De ster die je kent als Steven Hyde uit 'That 70s Show' zou de feiten in 2000 gepleegd hebben, maar hij ontkent alles. 

Zeker drie vrouwen hebben een verklaring aan de politie afgelegd, zei politiewoordvoerder van Los Angeles Drake Madison. Hij kon geen details vrijgeven omdat het onderzoek nog loopt. 

De woordvoerder van Masterson ontkent de beschuldigingen ten stelligste. "Een van de vrouwen was zijn vaste vriendin op het moment van de feiten, ook bleven ze na het incident nog een tijdje samen. Ook zouden sommige van hen 14 jaar geleden al eens naar de politie zijn gestapt, maar toen werd beslist dat er niet voldoende bewijzen waren."

De dames zouden lid zijn van de Scientology-kerk, waar Masterson een actief lid van is. Masterson gelooft dat hij valselijk beschuldigd wordt in een poging een tv-serie over Scientology te promoten. Hij zegt dat één van de vrouwen pas een verklaring aflegde nadat ze had gepraat met een producers van de show. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Ik hoop dat al die vrouwen ook kunnen bewijzen dat ze aangerand zijn. Als ze dat kunnen dan staan ze recht in hun schoenen, zoniet, dan moeten ze zwijgen of hadden ze meteen klacht moeten neerleggen.