Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: "Niet oké dit!"

Veronique De Kock
Instagram Veronique De Kock
Na Natalia in november plaatste nu ook Véronique De Kock een foto op Instagram waarin ze achter het stuur zit. Net als Natalia toen, krijgt de ex-miss heel wat kritiek op het gsm'en tijdens het rijden.

Toen ze onderweg was naar de Miss België-verkiezing van afgelopen weekend in De Panne, plaatste Véronique De Kock een foto terwijl ze in de wagen zat. "Eerste klus geklaard, nu onderweg naar De Panne voor de volgende @porschecentreantwerpen @missbelgium_official", plaatste ze bij haar bericht. 

Véronique was onderweg om de missverkiezing te gaan presenteren en rijdt op het moment waarop ze de foto neemt 100 kilometer per uur. Niet echt het goede voorbeeld als je in gedachte houdt hoeveel slachtoffers er in het verkeer vallen door het gebruik van de gsm achter het stuur. 

Lees verder onder de foto

First job’s done... up to de Panne for The next one.... @porschecentreantwerpen @missbelgium_official

Een foto die is geplaatst door null (@veroniquedekock) op

De reacties op de foto zijn verdeeld. Enkelen vinden het gedrag heel ongepast. "Wilt gij niet meer rijden en tegelijkertijd met uw gsm bezig zijn?! NIET OKE DIT!!!!!!!" reageert iemand. Of ook: "Dat is snel genoeg voor een ferm ongeluk te veroorzaken ;) onverantwoord om dan nog een foto te nemen terwijl het maar een gesponsorde wagen is." Er zijn ook fans die vooral oog hebben voor mooie wagen waarmee ze rijdt. "Stoefen met uw Porsche", zegt iemand. "Of Top car👌👌👍"" De presentatrice lijkt niet al te zwaar te tillen aan de hele situatie. Ze laat ook weten dat haar wagen niet gesponsord is. "Niks gesponsord, kerel", aldus Véro.

Natalia

In november kreeg Natalia het met een soortgelijke foto ook zwaar te verduren. Ze plaatste toen een foto op sociale media waar in de reflectie van haar zonnebril te zien is dat ze aan het rijden was. Natalia reageerde toen erg laconiek op de commotie: “Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen...”, schiet ze terug. “En wat ligt er op jullie eigen bord?”
100 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • raf peeters

  @Ivan Hessels ,trouwens wist je dat in een Mercedes X-klasse een motor ligt van de Nissan Navara,X- klasse is ook een facke Mercedes tussen haakjes ,kijk naar de wagens ,quasi zelfde bouw met dat verschil ,de facke Mercedes kost je minstens 15000€ meer.

 • raf peeters

  @Pier Boogs ,de wagen heeft er niks mee te maken klopt,maar eerlijk ,ze kan foto nemen 2 cm hoger en je ziet Porsche embleem niet,maar laat nu juist het doel v de foto zijn en als je dan je komt aanstellen,doe het dan niet waar kenners weten dat ze met een VW diesel rondrijd gezien de 1200 toeren bij die snelheid, want dan kom je gewoon een beetje aanstellen en belachelijk maken met een Porsche die er geen is a la ,ik wil wel maar kan niet.Gsm gebruik achter stuur kan gewoon niet.

 • nand nuyts

  Mooie auto zou ze die met haar handen verdiend hebben...!!!

 • raf peeters

  @Ivan Hessels,heb het niet over "oude" Mercedessen ,de 2.1 l waar je van spreekt is al lang niet meer,sinds ze bij Mercedes in lager segment de motoren dwars ge-plaatst hebben en met voorviel aandrijving zijn de Renault blokken erin gekomen,je moet al een E klasse kopen om nog met Mercedes rond te rijden waar Mercedes op staat, staan pronken ,rij met Mercedes waar geen Mercedes inzit doet alleen pijn in je geldbeugel en ben je beter met aankoop van Renault Megan.

 • Pier Boogs

  Kamiel Kafka en anderen wat heeft haar auto hier mee te maken uit jullie reactie blijkt niks anders als jaloersheid het druipt er af. Ook ik moet De Kock niet maar ook ik ge ruik de gsm al eens achter het stuur en zij die hier op dit forum de heilige komen uithangen zijn leugenaars en jaloerse mensen. En ja ik heb het gisteren nog gedaan en ik ben geen BV.