Vermiste broer van Kim Catrall is overleden

@KimCatrall
Kim Catrall  heeft zondagavond Belgische tijd via Twitter het overlijden van haar  vermiste broer Christopher 'Chris' gemeld.  De Canadese Sex and The City-actrice verspreidde eerder een oproep op Instagram om uit te kijken naar haar jongere broer.  

In dat bericht maakte ze duidelijk dat de 55-jarige man sinds dinsdag 30 januari vermist was. "Zijn sleutels, telefoon en portemonnee heeft hij op tafel achtergelaten en hij heeft de voordeur niet afgesloten", schreef Kim (61) ongerust.

"Dat is niets voor Chris. Hij zou nooit het huis verlaten zonder deze spullen mee te nemen. Bovendien heeft hij zeven lieve honden. Help ons hem veilig thuis te brengen." 

Over de verdere toedracht van het overlijden is verder niets bekend. De  man woonde in het stadje Lacombe in de Canadese provincie Alberta.  Kim Catrall vraagt om haar privacy en die van haar familie te eerbiedigen. Ze bedankt iedereen voor de vele steunbetuigingen.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • MYRTHE PASS

  Lijkt het mij hier over zelfmoord te gaan? Dacht hij niet aan zijn zeven lieve honden?

 • Thierry Vansweevelt

  Oei niet dus :(

 • Jan Steen

  @Thierry Vansweevelt, de man is overleden staat erbij...

 • Thierry Vansweevelt

  Hopelijk komt hij terecht :(