Exclusief voor abonnees

Van powerkoppel tot rancuneuze exen: de ups & downs van ‘Brangelina’

De 'vechtscheiding' tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is na jaren nog steeds gaande en het grootste discussiepunt is en blijft de zorg om hun zes kinderen.
EPA De 'vechtscheiding' tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is na jaren nog steeds gaande en het grootste discussiepunt is en blijft de zorg om hun zes kinderen.
Angelina Jolie (44) zou opnieuw het volledige hoederecht opeisen over de zes kinderen die ze heeft met Brad Pitt (56). Dat zeggen bronnen dicht bij de actrice in The Sun. Ze zou het ook verschrikkelijk vinden dat Brad weer meer contact heeft met z’n ex Jennifer Aniston (51). De nieuwe eis van Jolie is de zoveelste ontwikkeling in haar echtscheidingsoorlog met Pitt. Een portret van de ondergang van hét powerkoppel van de jaren 2000. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.