Vader van schatrijke Adele verdient dagelijks tussen 50 en 100 euro met koerierswerk

Zangeres Adele.
AFP Zangeres Adele.
Mark Evans, de 55-jarige vader van de Britse superster Adele (30), brengt in het dagelijkse leven pakjes rond in Cardiff. Terwijl zijn wereldberoemde dochter naar schatting ruim 165 miljoen euro op de bank heeft staan, verdient hij met zijn koerierswerk tussen de 50 en 100 euro per dag. De zangeres en haar vader liggen al sinds 2011 met elkaar overhoop. 

Volgens The Sun baalt Evans er flink van dat hij geen contact meer heeft met zijn steenrijke dochter. De twee kregen slaande ruzie toen hij acht jaar geleden in een interview vertelde dat zijn stelselmatige afwezigheid vooral te maken had met haar “irritante liefdesleven en gedrag”. Toen Adele dat hoorde, reageerde ze stellig dat hij haar nooit meer te zien zou krijgen. Tot op de dag van vandaag hield ze woord. 

Evans verliet zijn echtgenote Penny Adkins toen Adele 3 jaar was. Vervolgens was hij amper betrokken bij haar opvoeding. Na de dood van zijn vader in 1999 zag Evans zijn dochter drie jaar lang niet. “Ik dronk twee flessen wodka en acht biertjes per dag om het verdriet over mijn pa weg te spoelen. In die jaren wilde ik niet dat mijn dochter me zo zou zien.”

“IJsje met kleinzoon”
Tegen ‘The Sun’ verklaarde Evans dat hij dolgraag zijn kleinzoon zou willen zien. “Ik denk dagelijks aan hem en wil als een normale opa een ijsje met hem kunnen eten. Ik voel me nog altijd een slechte vader, ik heb veel spijt van mijn levensstijl.” 

Adele en haar man Simon Konecki (44) hebben één kind, de zesjarige Angelo. Of de pogingen van Evans om het contact met zijn beroemde dochter te herstellen gaan lukken, is echter zeer de vraag. In 2013 negeerde ze haar vader zelfs toen hij geopereerd moest worden aan een kwaadaardige darmkanker. Die ziekte was ook zijn eigen vader fataal geworden. Evans stopte recent met zijn baan als loodgieter omdat het werk te zwaar voor hem geworden was. Het rondbrengen van pakjes bevalt hem kennelijk beter. 

Gespot aan muziekstudio
De Britse zangeres werd woensdag gespot bij een muziekstudio in New York. Adele probeerde fotografen te slim af te zijn door ‘onherkenbaar’ in zwarte regenjas, legging en met zonnebril snel naar binnen te vluchten, maar werd toch op de gevoelige plaat vastgelegd. 

Adele ging zo veel mogelijk incognito.
Photo News Adele ging zo veel mogelijk incognito.

Er wordt al langer gefluisterd dat ze bezig is met de opvolger van haar album ‘25' uit 2015. De zangeres zou van plan zijn haar vierde plaat rond de kerst uit te brengen. Het zou het eerste album worden dat niet vernoemd is naar haar leeftijd. De zangeres zei eerder dat ze ‘gelooft in trilogieën. “De volgende heet gewoon Adele.”

Adele  is momenteel de rijkste jonge Britse ster. Ze zong de afgelopen jaren maar liefst 165,7 miljoen euro bij elkaar, berekende Heat Magazine. Met dat fortuin laat Adele landgenoten als Ed Sheeran en Daniel Radcliffe achter zich. Sheerans kapitaal wordt geschat op 105,6 miljoen euro, dat van de Harry Potter-acteur op 97,7 miljoen euro. 
23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Elisa deJong

  Hoe kan je niet meer omkijken n j eigen kind... Maar als de spijt ECHT is .... Zou ik hem weer willen zien, maar hoe ontdek he dat... Toch... Vergeving is iets kostbaars en doet meer goed dan je denkt

 • Louis Bouduin

  Het is niet omdat je de eer hebt om pappa te zijn van een uitzonderlijk talent dat je daarom ook zomaar kan mee graaien uit het fortuin dat kindlief vergaarde. Je moet het namelijk ook een beetje verdienen. Of verdiend hebben. Wat lang niet altijd het geval is. Zoveel stelt vader zijn nu ook weer niet voor.

 • Ramon Simon

  Ik zou gewoon iedereen een paar miljoen geven, dat is genoeg om rustig van het leven te genieten. Ook aan de familie waar de relatie slecht mee is. Als je zelf voldoende hebt om goed te leven kan je alles wat je niet nodig hebt uitdelen en andere gelukkig mee maken. Wie kan kiezen om niet te moeten werken is pas echt vrij.

 • Veerle Hertens

  Dat is een normaal loon waar veel mensen van moeten rondkomen. ik zie niet waarom hij als biologische vader van een rijke dochter, waar hij blijkbaar nooit naar omkeek en dan ook nog slecht over sprak, perse in luxe zou moeten baden.

 • Heidi Werbrouck

  Neen Jean hij heeft geen grootouderrecht want hij heeft er geen bad mee het kind werd geboren na de breuk. En voor de rest, die hier geen ervaring mee heeft moet zwijgen. Niemand kan je dwingen iemand die nooit naar je heeft omgekeken graag te zien of te helpen. Het is niet het stukje DNA dat telt, maar wat je voor elkaar betekent. En in haar, en vele gevallen, is dat gewoon niets.