Vader Spears klaagt fan-account van dochter Britney aan

Britney Spears moet het maar hebben van haar eigen fans...
Rich Fury/Invision/AP Britney Spears moet het maar hebben van haar eigen fans...
Jamie Spears, de vader van Britney, heeft het gehad met de man die achter het Instagram-account ‘Absolutely Britney’ zit. Volgens die man, Anthony Stevens, zou het team van de zangeres positieve comments onder haar eigen sociale media-posts verwijderen, om zo de illusie te wekken dat ze hulp nodig heeft. Volgens Jamie klopt hier niets van en klaagt hij Stevens daarom aan, zo meldt The Blast.

Spears zegt dat zowel hij als Britney de afgelopen maanden de meest wilde verhalen voorbij hebben zien komen en fans haar team valselijk beschuldigen van het manipuleren van haar sociale media. Stevens doet volgens Jamie aan stemmingmakerij en “helpt de ene na de andere leugen de wereld in over alles wat met Britney te maken heeft”.

“Het is genoeg geweest. Niemand verwijdert commentaar van fans, laat staan dat Britney in een verkeerd daglicht gesteld zou worden. Stevens moet maar eens voelen dat zijn woorden en daden consequenties hebben en hij niet blind allerlei onjuistheden kan verspreiden,” aldus Jamie.

Spears klaagt Stevens aan voor laster en eist een nog onbekende schadevergoeding.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.