Vader onterft actrice Kate Hudson

Oliver en Kate Hudson.
PHOTO_NEWS Oliver en Kate Hudson.
Kate en Oliver Hudson zijn door hun vader Bill Hudson onterfd. "Ik erken hen niet meer als de mijne", aldus Bill in een verklaring. Zowel Kate als Oliver lieten afgelopen Vaderdag van zich horen: Oliver postte een foto van zichzelf, Bill en Kate met het onderschrift 'fijne verlatingsdag', Kate plaatste een foto van haar stiefvader Kurt Russell.

Blijkbaar was dit de druppel voor Bill, die de moeder van zijn twee beroemde kinderen, actrice Goldie Hawn, ervan beschuldigt dat ze zijn kroost tegen hem heeft opgezet. Dat meldt de krant Daily Mail. Volgens Bill wilde Goldie na hun breuk een perfect gezinnetje vormen met haar nieuwe vriend Kurt Russell en was voor haar ex en de vader van haar twee kinderen geen plaats meer.  

Pogingen om contact met Kate en Oliver te onderhouden liepen steeds op niets uit, aldus Bill. Hij heeft na de foto's op Vaderdag besloten dat hij de twee niet meer erkent. Hij wil graag dat ze stoppen met het gebruik van de naam Hudson. "Ze maken niet langer onderdeel uit van mijn leven."

Pa, just simply..... Thank you 🙏 Happy Fathers Day I love you to the moon and back. ✨ #HappyFathersDay

Een foto die is geplaatst door Kate Hudson (@katehudson) op