Vader Mac Miller opgelucht na arrestatie drugsdealer

ANP Kippa
Mark McCormick, de vader van de vorig jaar in september overleden rapper Mac Miller, is blij met de nieuwe ontwikkelingen in de zaak rondom zijn zoon. Vorige week is "eindelijk" de man opgepakt die Miller vervuilde drugs leverde, wat uiteindelijk leidde tot zijn dood.

"Ze hebben eindelijk de idioot opgepakt die hem de drugs heeft verkocht die hem gedood hebben," zei McCormick op een herdenkingsbijeenkomst van de rapper in Pittsburg, zo blijkt uit een video op een fanaccount. "We hebben daar troost in gevonden." 

Wel waarschuwde hij de aanwezige jongeren voor de gevaren van drugs. "Velen onder ons, inclusief ikzelf, experimenteerden op jonge leeftijd met drugs. Maar het is tegenwoordig een heel andere wereld. Het enige dat nodig is, is een piepklein beetje fentanyl en cocaïne, en je bent dood. Drugs zijn doorspekt met fentanyl. Het enige dat ik zou willen zeggen is: neem het risico niet. Het is het gewoon niet waard."

De drugsdealer van Miller, Cameron James Pettit, werd vorige week woensdag gearresteerd. De 28-jarige Pettit verkocht Mac twee dagen voor zijn overlijden op 7 september 2018 de sterke pijnstiller oxycodon, maar dan vervuild met fentanyl. Ook gaf hij hem cocaïne en het kalmeringsmiddel Xanax. Pettit zal waarschijnlijk terechtstaan voor onvrijwillige doodslag. In oktober moet hij voor de rechter verschijnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.