Uitsmijters werken Liam Payne tegen de grond nadat te jonge vriendin niet binnen mag

Photo News
Voormalig One Direction-zanger Liam Payne heeft voor opschudding gezorgd in de Amerikaanse stad San Antonio. De 26-jarige Brit zou in een bar ruzie hebben gemaakt met de uitsmijters en ook tegen de grond zijn gewerkt. Op beelden die TMZ heeft gepubliceerd, is een ruzie te zien. 

De kleren van Liam zijn ook vuil, wat er op zou kunnen wijzen dat hij op de grond heeft gelegen. Buitenlandse media beweren alleszins dat het tot een handgemeen kwam. Liam zou met zijn 19-jarige vriendin Maya al binnen zijn geweest in de club, maar toen de twee na wat frisse lucht opnieuw naar binnen wilden, werden ze tegengehouden omdat Maya nog te jong is. In een inmiddels verwijderde Instagram Story dreigde Liam korte tijd met juridische stappen omdat de uitsmijters hem "zonder reden" aanvielen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francky Libbrecht

    Machomacho

  • Regis Desmet

    Ja als ge van kunst en cultuur zijt dan mag je alles he en is de andere altijd schuldig, er moet daar geen discussie over zijn, ik ben zanger-acteur-danser-schilder-beeldhouwer-singesongwritter- schrijver- poëtisch, schrappen wat niet past, en heb als uitverkorene van "het" talent altijd gelijk