Uitgelekt: 'Temptation'-verleidster Yasmine blijkt getrouwd

Verleidster Yasmine blijkt getrouwd.
vijf Verleidster Yasmine blijkt getrouwd.
‘Temptation Island’ is nog maar amper begonnen, of daar is al een eerste relletje. Eén van de verleidsters geeft immers een geheel eigen interpretatie aan het woord ‘vrijgezel’. Yasmine vertrok namelijk als getrouwde vrouw naar Thailand...

"Yasmine als verleidster, daar moest ik toch eens hartelijk om lachen", vertelt iemand uit haar entourage. "Haar huwelijk is helemaal niet achter de rug. Ze trouwde eind januari vorig jaar met een Belgische Turk en de twee zijn nog steeds man en vrouw. ’t Kan zijn dat het niet goed meer gaat, maar de echtscheiding is vast en zeker nog niet in gang gezet."

Nochtans vertelde Yasmine tijdens de casting dat ze wél vrijgezel was. "Dat is één van de logische strikte voorwaarden om als verleidster te mogen deelnemen aan 'Temptation Island'", laat VIJF-woordvoerster Barbara Salomon weten. "Net zoals de koppels geen kinderen mogen hebben. We vertrouwen hierbij op het erewoord van de kandidaten."

Yasmine, die als hostess in de Hasseltse discotheek Versuz werkt, reageert onthutst op de aantijgingen aan haar adres. "Alsof de situatie nog niet pijnlijk genoeg is. Mijn huwelijk heeft maar enkele maanden geduurd. Toen ik naar Thailand vertrok, was ik spijtig genoeg al een tijd weer vrijgezel. Er was ontrouw in ’t spel... Na ‘Temptation’ hebben we ons huwelijk een tweede kans gegeven, maar ’t mocht niet baten. Nu is het definitief voorbij."
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • GASTON DE WINTER

  Dat ze daar nog geld insteken?????

 • eduard janssens

  Als je tijdbom onder je relatie willen leggen moet daar aan meedoen .

 • Anthony Peeters

  wie doet daar ook aan mee? Als mens met gezond verstand doe je toch niet mee. Of ze krijgen veel geld of het zijn acteurs.

 • Hendrik Hollemaert

  Gewoonweg niet naar kijken.

 • lode van doorne

  Misschien "blind getrouwd"