Twee jaar na de aanslag op haar concert in Manchester: Ariana Grande en haar moeder herdenken slachtoffers

Twee jaar geleden werden Ariana Grande (25) en haar fans het slachtoffer van een aanslag op haar concert in Manchester. De zangeres laat op Instagram weten dat ze de slachtoffers van die terreurdaad nog niet vergeten is. Ook haar moeder herdenkt hen.

Op haar Instagram Stories plaatste de zangeres de emoticon van een bij, het symbool van de stad Manchester. Eerder liet ze ook al een tatoeage van het insect op haar lichaam vereeuwigen om de gruwel nooit te vergeten. 

(lees verder onder de foto)

Ariana Grande plaatste op Instagram de emoticon van een bij, het teken van de stad.
Instagram Ariana Grande plaatste op Instagram de emoticon van een bij, het teken van de stad.

Joan Grande, de moeder van Ariana, herdenkt de slachtoffers eveneens op sociale media. Op Twitter schreef ze een kort bericht. "Al mijn liefde gaat vandaag en alle andere dagen naar Manchester. Jullie zijn altijd bij me, in mijn hart en in mijn gedachten. Dit is voor iedereen die geleden heeft en nog steeds lijdt vanwege hun verlies, trauma of verwondingen. Ik hou van jullie, ik stuur jullie een warme knuffel, vandaag en voor altijd.”

(lees verder onder de tweet)

De aanslag in Manchester vond precies twee jaar geleden plaats na afloop van het concert van Ariana in de Manchester Arena. Bij de terreurdaad kwamen 22 mensen om en raakten honderden gewond. Later dit jaar keert Ariana voor het eerst in twee jaar terug naar Manchester. Op 24 augustus geeft ze een concert tijdens de Manchester Pride. "Ik denk nog altijd continu aan Manchester, en ik zal dit de rest van mijn leven met me meedragen”, zei de Amerikaanse zangeres, die bekend werd als kindsterretje, eerder al.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.