Tv-presentator Piers Morgan haalt uit naar miljardair Kylie Jenner: “Ze is niet eens knap”

Piers Morgan en Kylie Jenner
EPA/Photo News Piers Morgan en Kylie Jenner
De Britse tv-presentator Piers Morgan (53), die gekend staat voor zijn controversiële uitspraken, heeft weer van zich laten horen. Tijdens zijn show ‘Good Morning Britain’ haalde hij hard uit naar Kylie Jenner, die net bekroond werd tot de jongste miljardair ter wereld. “Ze is enkel rijk en beroemd omdat haar zus een seksfilmpje gemaakt heeft.”

Piers Morgan hield zich niet in tijdens zijn ochtendshow ‘Good Morning Britain’. “Wacht eens even”, riep hij uit. “Self-made miljardair? Ik dacht dat ze het alleen maar gemaakt had omdat haar zus een sekstape heeft, daarom zijn ze allemaal zo verschrikkelijk rijk geworden. Als Kim Kardashian geen sekstape gemaakt had die vervolgens gelekt werd, waarna ze er eigenaar van werd en miljoenen verdiende, en een miljarden-franchise opbouwde rond haar familie, dan zou niemand ooit van hen gehoord hebben.” Hij vervolgde: “Als je dus zegt: self-made miljardair, bedoel je eigenlijk dat haar zus seks had met iemand, het filmpje uitlekte en de hele familie daar rijk van werd.” 

Susanna Reid, die samen met hem de ochtendshow presenteert, probeerde hem nog te kalmeren, maar Morgan hield zich niet in. “Weet je wat het is met Kylie Jenner? Ze is niet eens zo knap”, sneerde hij. “Ik zou haar van alle Kardashians op de vierde plaats zetten, en de twee boven haar zijn niet veel beter. Ik probeer niet gemeen te doen. De enige knappe Kardashian is Kendall. De anderen zijn gewoon echt niet zo knap. Als de Kardashians niet zo beroemd waren vanwege die sekstape, dan zouden ze niet eens in de gemiddelde club in Croydon (een wijk in Londen, red.) binnen mogen. En we weten allemaal dat de standaard in Croydon erg laag ligt.” 

Pooier Kris

Ook de rest van de familie kreeg een veeg uit de pan. “Wat zegt het over onze maatschappij, als deze talentloze, lege, domme vrouwen miljardairs worden? Het enige goede hieraan is dat Kim razend zal zijn. Zij heeft dat seksfilmpje gemaakt, zij is de eigenaar ervan, zij heeft moeite moeten doen ... Het is echt oneerlijk.” Ook moeder Kris ontsnapte niet aan Morgan’s commentaar. “Goeie ouwe Kris. Kijk, elke pooier moet geld verdienen”, sneerde hij. “Als je geld moet verdienen aan de sekstape van je eigen dochter, wat ben je dan? We willen toch niet dat jonge meisjes denken dat de manier om vooruit te raken in het leven is door te zijn zoals een Kardashian? Maak een sekstape, verdien een miljard.”

Jenner krijgt nu steun van voormalig One Direction-zanger Liam Payne. Op Twitter schreef hij: “Het spijt me, maar Piers, jij bent gek. Je bent hier alleen maar omdat je slecht over iedereen praat en controversiële dingen zegt voor aandacht. Kylie Jenner heeft tenminste haar eigen bedrijf dat ze zelf opbouwde. Waarom kan je niet gewoon iemand feliciteren in plaats van iemand neer te halen?” Morgan volhardde echter en herhaalde: “Ze heeft het niet ‘zelf gebouwd’, ze werd rijk en beroemd vanwege de sekstape van haar zus.” Waarop Liam bitsig antwoordde: “Kan je iets luider praten? Ik hoor je niet, daar achteraan in de lijn met mensen die niet relevant zijn.”
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • NAIMA AL BDIOUNI

  Waarom betrekt hij haar uiterlijk er zo plat en denigrerend bij? Het gaat om haar imperium en haar status als miljardair. Of hij het nu leuk vindt of niet. Ik vind Morgan al een tijd geen relevante stem in een debat. Zo onrespectvol.

 • ISABEL FRANCOIS

  Nee hoor @Mark,hij heeft gelijk.Zo met al die make up en ik weet niet wat nog allemaal,is het een hele knappe meid..prachtig is ze.Maar naturel herken je haar er helemaal niet meer in.Kendall is de enige die naturel ook een beauty is.Maar smaken verschillen en jij hebt ook recht op je mening. ;-)

 • Nicole Gyselinckx

  Die meiden zijn volledig verbouwd! En gefotoshopped !! Ik wil ze wel eens uit hun bed zien komen

 • Jurgen Van Den Bergh

  Piers Morgan durft te zeggen wat iedereen denkt.

 • mark germanus

  Die kerel heeft zijn ogen op zijn kont staan. Er buiten gelaten of zij rijk is of niet, ze mag er wel zijn !