Ga naar de mobiele website
^ Top

Trump over controversiële 'moordclip' Snoop Dogg: "Was dit Obama? Jail time!"

rv
Rapper Snoop Dogg heeft met zijn nieuwe clip de VS in rep en roer gezet. In de muziekvideo - een remix van Lavender van de Canadese band BadBadNotGood - schiet hij op een clownversie van Donald Trump. De Amerikaanse president heeft intussen op zijn gekende wijze gereageerd op Twitter. Hij spreekt van een gevangenisstraf voor de muzikant.

"Kan je je voorstellen hoe groot de verontwaardiging zou zijn als Snoop Dogg, met zijn slome carrière en al, op president Obama had gericht en geschoten? Jail time!" Zo reageert Donald Trump op Twitter op het speelgoedgeweertje dat de rapper in het universum van de clip afvuurt op clownpresident 'Ronald Klump'. Uit Snoops loop kwam geen kogel maar een vlaggetje met 'bang' erop.

Toch is de ophef er niet minder om. Op social media gaan de Trumpfans hevig tekeer tegen Snoop Dogg en ook senator Marco Rubio sprak zich al krachtig uit over het incident: "Als de verkeerde persoon dit ziet en het verkeerde idee krijgt, dan kan je écht een probleem krijgen. Dit had Snoop niet moeten doen". De advocaat van Trump, Michael Cohen, eiste zelfs verontschuldigingen van de rapper. "Het is een absolute schande", zei hij aan TMZ. "Er is helemaal niks grappigs aan een moordpoging op de president. Ik ben gechoqueerd, want ik had beter van hem verwacht".

De 'dader' liet inmiddels eveneens van zich horen en zei aan Billboard dat hij geenszins de bedoeling had zo veel controverse te creëren: "Ik lanceerde de clip omdat het voor mij gaat over iets dat nog ontbreekt". Tussen alle leuke amusementsvideo's door vindt Snoop naar eigen zeggen dat iemand ook eens "het echte probleem moet aanpakken van de fucking clown die nu president is".

Trump viel eerder op Twitter ook andere celebs aan die hem bekritiseerden, zoals Meryl Streep, Arnold Schwarzenegger en zelfs de cast van de Broadwaymusical Hamilton.

Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Deez Nutz

    Failing career... ik wil Snoop zijn gouden platen niet gaan afstoffen hoor.

  • ghreu foorever

    Prachtig !!!

Meld een bug