Trump noemde Madonna “één van de lelijkste en dikste slonzen”, nadat ze date met hem afwees

Madonna wees een date met Donald Trump af.
Fotomontage HLN - EPA / AP Madonna wees een date met Donald Trump af.
“Eén van de slechtste, lelijkste en dikste slonzen die ik al ooit heb ontmoet”: zo werd Madonna door Donald Trump omschreven, nadat de zangeres weigerde met hem op date te gaan. Dat onthult Mary Trump, de nicht van de president, in haar nieuwe boek.

In het boek ‘Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man’ doet Mary Trump een reeks onthullingen over haar neef en Amerikaanse president Donald Trump. Daarin vertelt ze ook over de slechte verstandhouding van Trump en Madonna, die al sinds 1989 niet met elkaar door één deur kunnen. Destijds was de zangeres aanwezig op een boksmatch in het hotel van de president, en gaf hem de schuld van de aanwezigheid van paparazzi, die haar op de gevoelige plaat vastlegden.

Maar Trump zou geprobeerd hebben het hart van Madge te veroveren. De ‘Like a Virgin’-zangeres was duidelijk niet geïnteresseerd en wees zijn avances af. Daarop veranderde Donald zijn toon en werd Madonna plots “één van de slechtste, lelijkste en dikste slonzen die ik al ooit heb ontmoet.” Naar verluidt zou hij zich ook gestoord hebben aan de wansmakelijke manier waarop Madonna kauwgom kauwde.

Eerder dit jaar noemde de zangeres hem nog een ‘nazi en sociopaat’. In 2017 liet ze ook optekenen dat “ze nagedacht heeft om het Witte Huis op te blazen, maar dat dat niets zou uithalen.” 

Het boek zou op 14 juli moeten uitkomen, maar de familie Trump doet er alles aan om het tegen te houden. Het Witte Huis reageerde al dat, ondanks het feit dat ze het nog niet konden inkijken, de beweringen in het boek vals zijn.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Stef Luyten

  Ge kunt beter uw mening recht in iemand zijn gezicht zeggen dat achteraf stiekem te gaan roddelen tegen iedereen. Dit wil natuurlijk nog niet zeggen dat em gelijk heeft...

 • André Keulen

  @Augustson Tim Het waarheidsgehalte in dit boek Zij is een geschoold waarnemer. Dit boek is duidelijk het dichts bij de waarheid. Meer dan Pres Bonkers zelf die met iedere ademtocht liegt.

 • André Keulen

  Het gaat om 1989. Madonna had toen al duidelijk de scherpe mensenkennis. Daarbij is zij nooit dik geweest en later weer zij alleen meer getraind en gespierd. Genoeg om iedere week meerder shows te doen dieper stuk gelijk zijn aan een marathon.

 • Augustson Tim

  Het waarheidsgehalte in dit boek gaat overeenkomen, met het boek van Baron Von Munchausen.

 • Johan Van loocke

  Je kan Madonna misschien veel verwijten, maar niet dat ze dik is. Haar al eens goed bekeken ? Ik zie den Donald nog geen split maken, wat zij met de vingers in de neus doet.