Tom Cruise geweigerd voor rol... omdat hij te klein is

Tom Cruise vertolkte Jack Reacher al in de films, maar wordt voor de serie geweigerd omdat zijn lengte te klein is.
EPA Tom Cruise vertolkte Jack Reacher al in de films, maar wordt voor de serie geweigerd omdat zijn lengte te klein is.
Tom Cruise (56) mag de rol van Jack Reacher niet meer vertolken in de opkomende reboot. De acteur wordt geweigerd op basis van zijn lengte. “Hij is gewoon te klein", klinkt het.

Tom vertolkte het personage nochtans in de twee films over Jack Reacher. Maar de auteur van de boeken waarop de films gebaseerd zijn, heeft daar nu spijt van. “Tom was eigenlijk te klein voor de rol van actieheld”, aldus Lee Child. In de boekenreeks van Lee Child is Reacher 1,95 meter en heeft hij enorme handen. Tom Cruise is niet groter dan 1,70 meter. Daarom wordt een andere en grotere hoofdrolspeler gezocht voor de serie.

Wanneer de reboot er komt, is nog niet duidelijk. Wel is geweten dat het deze keer niet om een film, maar om een serie gaat. Dat maakte auteur Lee Child zelf bekend aan de BBC.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mike Vanderkerken

  Ik vind Cruise goed in die rol, ongeacht zijn lengte.

 • jos fruru

  Inderdaad, Tom Cruise als Reacher, gewoon om te lachen zeker...

 • Roy Cooks

  Ze hebben nu Ben Crabbé gecontacteerd.

 • Freddy De Vos

  Klein of niet, hij is een goede acteur!

 • Jürgen Mouton

  Dat is het eerste wat ik zei, toen ze hem castten voor die rol, Reacher is bijna twee meter en die dwerg gaat hem spelen?!? Ik hou het wel bij de boeken.