Tienerbende opgerold die inbrak bij Rihanna, Matt Damon en LeBron James

Rihanna
AFP Rihanna
De politie van Los Angeles heeft vier mensen gearresteerd in verband met inbraken bij zangeres Rihanna en andere beroemdheden. De drie tieners (18 en 19 jaar) en de 34-jarige moeder van een van de verdachten werden opgepakt nadat ze hadden ingebroken bij de footballspeler Robert Woods.

Er werd, zo maakte de politie bekend op een persconferentie, voor meer dan 50.000 dollar aan sieraden, cash en tassen gevonden bij de verdachten thuis. De tienerbende hield ook een lijst bij van toekomstige slachtoffers, waaronder Viola Davis, LeBron James en Matt Damon. Volgens de politie hielden de verdachten de sociale media van hun slachtoffers in de gaten, en konden zo uitvinden wanneer er niemand thuis zou zijn.

De reeks inbraken bij beroemdheden doet denken aan de inbraken die ooit uitgevoerd werden door de Bling Ring, een bende van vijf tieners die in Los Angeles bij onder anderen Paris Hilton, Lindsay Lohan en Orlando Bloom inbraken pleegden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.