Thor en Captain America ontvolgen James Gunn

Hemsworth en Evans ontvolgen James Gunn.
AFP/Marvel Hemsworth en Evans ontvolgen James Gunn.
Hoewel de cast van 'Guardians of the Galaxy' eerder deze week nog zijn steun uitsprak richting James Gunn, staat niet iedereen achter de ontslagen regisseur. Acteurs Chris Evans en Chris Hemsworth ontvolgden Gunn op Twitter.

Chris Evans en Chris Hemsworth zijn te zien als respectievelijk Captain America en Thor naast de cast van 'Guardians of the Galaxy' in de Marvel-film 'Avengers: Infinity War'. Gunn regisseerde deze film niet, in tegenstelling tot de Marvel-filmreeks rond 'Guardians of the Galaxy'. Dus hoewel Evans en Hemsworth nooit direct met hem samenwerkten, lijken ze zich te distantiëren van de regisseur.

En dat is een heel ander geluid dat 'Guardians of the Galaxy'-hoofdrolspeler Chris Pratt in een open brief liet horen. "Hoewel ik niet achter de ongepaste grappen van James Gunn sta, is hij wel een goed mens. Wij staan volledig achter James Gunn. We waren geschokt dat hij vorige week plotseling werd ontslagen en hebben met opzet tien dagen gewacht met een reactie om alles op een rijtje te zetten."

Gunn werd vorige week ontslagen door Disney voor de regie van het derde deel van de succesvolle 'Guardians of the Galaxy'-reeks naar aanleiding van tien jaar oude tweets, waarin hij onder meer grappen maakte over pedoseksuelen en verkrachting. De oude grappen werden opgevist door een rechts-conservatieve website. De regisseur staat bekend als een criticus van de Amerikaanse president Donald Trump.

Chris Hemsworth als Thor en Chris Evans als Captain America in de film 'The Avengers'.
ap Chris Hemsworth als Thor en Chris Evans als Captain America in de film 'The Avengers'.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Febe Chapin

    Zij hebben dan ook niets te maken met de beste Marvel film reeks, dus de pot op met die 2 jaloerse acteurs. Ik hoop dat ze dit snel recht zetten, want Guardians of the Galaxy reeks is het enige waar ik echt naar uitkijk.