Thomas Vanderveken is aan de beterhand: aartsmoeilijke pianoconcerto komt niet in gedrang

rv
Goed nieuws voor Thomas Vanderveken: hij is aan de beterhand en zal donderdag zoals verwacht het aartsmoeilijke pianoconcerto van Edvard Grieg kunnen opvoeren in de Gentse Bijloke.

Het tv-gezicht werd afgelopen weekend ziek en dat had hij aan zijn elf maanden oude zoontje Otto te 'danken'. Otto werd zelfs in het ziekenhuis opgenomen met het RSV-virus. Thomas stelt nu iedereen gerust met een video op Facebook: hij zal donderdag het pianoconcerto, samen met het Brussels Philharmonic, kunnen spelen.

"Otto is ondertussen veel beter, Véronique is veel beter, ikzelf ook. We hebben heel veel geslapen, het rustig aan gedaan en dat heeft geholpen. Ik ben nog altijd verkouden, maar dat kan het concert niet in de weg staan", vertelt Thomas.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.