Theaterdebuut voor Thuis-acteur Mathias Vergels

Al zeven jaar kennen we Mathias Vergels als acteur. Hij speelt al vijf jaar Lowie Bomans in Thuis en was ook te zien in verschillende films als Bo en Noordzee, Texas. Maar zag jij Mathias Vergels al in het theater? Niet dus. Daar komt volgend weekend verandering in.

Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe opnieuw tot leven in het theater in een nieuw verhaal.

Het theater als feestlocatie én misdaadscène? Jazeker! In 'Aspe2 - Het dodelijk jubileum' is het publiek getuige van een intieme jubileumviering die een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Hoofdinspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) is van de partij.

Net als in de eerste voorstelling 'Aspe - Moord in het theater' roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak ...  

Frank Van Laecke neemt net zoals bij het eerste Aspe-theaterstuk van de regie voor zich. Voor Mathias Vergels is dit zijn theaterdebuut en daar heeft hij zin in.