Ga naar de mobiele website
^ Top

The Situation: "Rehab was verschrikkelijk"

getty
Mike Sorrentino, beter bekend als The Situation uit de 'Jersey Shore', omschrijft zijn opname in de afkickkliniek als de moeilijkste periode uit zijn leven. "Ik heb de voorbije maanden heel hard gewerkt om terug de persoon te worden die ik echt ben. Ik was verslaafd aan pillen. Ik wist dat ik hulp nodig had, dus daarom ben ik in rehab gegaan", geeft de realityster toe in een teaser van de eerste aflevering van het zesde seizoen.

"Rehab is het verschrikkelijkste wat je ooit kan meemaken, maar nu ben ik op mijn best en op mijn gezondst." De laatste keer dat de 30-jarige Sorrentino zich nog zo goed voelde, dateert naar eigen zeggen alweer van toen hij 21 was.

Rotzooi
Verder zien we hoe The Situation zijn huisgenoten aan tafel inlicht over zijn problemen: "Ik ben gestopt met die rotzooi. Ik loop 6,5 kilometer per dag, ik ben nog nooit zo in vorm geweest. Ik was gewoon zo uitgeput, zo moe. Ik had gewoon dringend slaap nodig, weet je?"

"Ik stak mijn handen in de lucht en ik dacht: 'Man, ik kan dit niet meer aan', en dat was het dan. Ik moest mijn probleem aanpakken. Ik ben 34 dagen weggeweest."

Hervallen
Eerder deze week ging het gerucht de ronde dat Sorrentino opnieuw hervallen was, maar daar zou niets van aan zijn. Zijn woordvoerder heeft intussen laten weten dat Mike al geruime tijd geen druppel meer heeft aangeraakt. Het misverstand zou ontstaan zijn toen twaalf vrienden van hem sangria hadden besteld op een feestje in LA. "Hij heeft helemaal geen alcohol gedronken", aldus de woordvoerder.

De eerste aflevering van het zesde en meteen ook laatste seizoen van de Jersey Shore wordt in België op zondag 21 oktober uitgezonden.

ap
Meer over


Meld een bug