Taylor Swift verrast homokoppel met optreden tijdens hun verlovingsfeest

Taylor Swift zorgde voor de verrassing van de dag op het verlovingsfeest van deze twee mannen.
Instagram Taylor Swift zorgde voor de verrassing van de dag op het verlovingsfeest van deze twee mannen.
Taylor Swift heeft twee van haar fans een onvergetelijk verlovingsfeest bezorgd. Een fan, Alex Goldschmidt, mailde de popster dat hij zijn vriend Ross Girard ten huwelijk heeft gevraagd of vroeg aan Swift of zij hem wilde verrassen met een optreden op hun verlovingsfeest. Ze zei ja.

In een bar in Los Angeles heeft ze haar hit King Of My Heart opgevoerd, wat een speciale betekenis heeft voor het stel. Alex besloot dat hij zijn vriend ten huwelijk ging vragen toen hij het nummer hoorde. In een blauw jurkje met witte bloemen en gitaar in de hand zong ze de akoestische versie van King Of My Heart. Alex en Ross konden hun geluk niet op. “Ik kan Taylor niet genoeg bedanken dat ze wilde helpen met het bijzonder maken van deze dag”, schreef Alex na afloop op Instagram.

Alex is al jarenlang superfan van de 29-jarige zangeres. Door de jaren heen hebben de twee via sociale media vaker contact gehad.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.