Taylor Swift verbergt haar liefde voor Joe Alwyn niet langer

Photo News
Taylor Swift (28) heeft duidelijk geleerd uit haar vorige relaties die druk besproken werden in de media. Hoewel ze al iets langer dan een jaar een koppel vormt met de Britse acteur Joe Alwyn (27), werden de twee nog nooit samen gefotografeerd. Tot nu.

Taylor en Joe genieten momenteel van een zonnige liefdesvakantie op de Turks- en Caicoseilanden, twee eilandengroepen die deel uitmaken van de Antillen. De tortelduifjes maken er strandwandelingen, drinken cocktails en duiken samen de zee in om even af te koelen of om te snorkelen.

Het is de eerste keer dat Taylor en Joe samen op de gevoelige plaat werden vastgelegd. De zangeres deed er in het verleden alles aan om hun relatie zo geheim mogelijk te houden, maar nu lijkt ze er eindelijk klaar voor om hun liefde voor elkaar wereldkundig te maken. Als we de laatste geruchten mogen geloven zou Taylor ook plannen hebben om Amerika achter zich te laten en naar Groot-Brittannië, de woonplaats van Joe, te verhuizen.

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nathalie Coddé

  Dirk Van Dessel: tailor en Taylor is een andere spelling. Een gewone naam voor jongens of meisjes in de Engelse taal.

 • Nathalie Coddé

  Hopelijk vindt ze nu eindelijk eens echte liefde in plaats van jongens die haar voor bekendheid gebruiken. Prachtige jonge vrouw en fantastische songwriter en zangeres. Het is haar gegund.

 • DIRK VAN DESSEL

  Ik dacht dat "tailor" kleermaker betekent in het Engels.

 • Glenn Verbeeck

  Mooie madam