Taylor Swift heeft er spijt van dat ze Joe Jonas zwartmaakte op live-tv: “Het was tienergedoe. We lachen er nu om”

Taylor Swift (29) heeft spijt van uitspraken die ze als tiener deed over de breuk met haar ex-vriend Joe Jonas. De zangeres zei in ‘The Ellen Show’ dat ze in haar jeugd te opstandig is geweest. Vooral van het openlijk bespreken van haar relatiebreuk en het daarbij zwartmaken van haar ex, heeft ze klaarblijkelijk veel spijt.

De blondine was in 2008 in ‘The Ellen Show’ te gast voor de promotie van haar album ‘Fearless’. Tijdens het interview vertelde ze dat ze gedumpt was door Joe Jonas tijdens een telefoongesprek dat nog geen halve minuut had geduurd. Swift vertelde toen dat dit haar inspiratie bood voor het nummer ‘Forever & Always’, dat gaat over het bittere einde van een relatie. "Ik zal niet in staat zijn om de jongen te herinneren die het met me heeft uitgemaakt via de telefoon in 25 seconden. Later keek ik in het logboek van mijn telefoon, het waren 27 seconden. Dat moet een record zijn", zei ze. Ruim tien jaar later zegt ze spijt te hebben van die uitspraak. “Ik was achttien jaar oud. We lachen er nu om. Het was gewoon tienergedoe.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.