Taylor Swift deelt dagboekfragment over incident met Kanye West

Kanye West en Taylor Swift tijdens de bewuste avond in 2009
Kevin Mazur/WireImage Kanye West en Taylor Swift tijdens de bewuste avond in 2009
We schreven het al eerder: het is tien jaar geleden dat Kanye West het podium van de Video Music Awards bestormde om Taylor Swift de microfoon uit handen te rukken. De toen 19-jarige zangeres heeft nooit echt verteld hoe ze zich daarbij voelde, tot nu. Swift deelde namelijk een dagboekfragment van die week. 

Het dagboekfragment hoort bij de deluxe editie van het nieuwe album van Taylor Swift, ‘Lover’. Erin staat te lezen: “De dingen die op een week tijd kunnen veranderen ... Laat me dit zeggen, als je me verteld had dat Kanye West de belangrijkste focus van mijn week, van de media en van mijn aandeel in de VMA’s zou zijn geweest, dan had ik je scheel aangekeken. Als je me had verteld dat ik de award zou winnen waarvoor ik genomineerd was, dan had ik je niet geloofd. En als je me verteld had dat een van de grootste sterren uit de muziekwereld op het podium zou lopen en live op tv zou aankondigen dat ik volgens hem niet zou mogen winnen, dan zou ik gezegd hebben: ‘Dat soort dingen gebeurt niet in het echte leven.’” 

Maandagavond worden de VMA’s van dit jaar uitgereikt. Benieuwd of er opnieuw zulke vreemde dingen zullen gebeuren. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Toran Korshnah

    Het was inderdaad van de pot gerukt. Vinden dat je moet winnen omdat je video zoveel gekost heeft is gewoon idioot. Het heeft hem onsterfelijk belachelijk gemaakt, en haar onsterfelijk beroemd.