Exclusief voor abonnees

Tanja Dexters (40) over haar nieuwe toyboy (22) bij de politie: "Hij mag zijn handboeien weleens meebrengen..."

Tanja Dexters haar nieuwe partner Gillian Schouteet
Christel Snauwaert Tanja Dexters haar nieuwe partner Gillian Schouteet
Voor Tanja Dexters (bijna 41) is de kerstvakantie het ideale moment om te genieten van qualitytime met Valentina (7). Moeder en dochter trokken samen naar de Efteling, zonder Tanja's nieuwe vriend. Hoewel ze stapelverliefd is op politieman Gillian Schouteet (22), houdt ze hem nog even uit de spotlights.

Eigenlijk wilde ze haar nieuwe romance nog een tijdje voor zichzelf houden. Maar het lot besliste er anders over. Twee weken geleden lekte een foto uit waarop te zien is hoe Tanja Dexters de sportieve politieman Gillian Schouteet kust tijdens een basketbalwedstrijd in Aalter. "We zijn nog maar twee maanden samen, dus ik was niet van plan om al te verkondigen dat ik een nieuw lief heb. Zelfs mijn ouders wisten nog van niets", vertelt Tanja. "Maar als BV loop je nu eenmaal in de kijker… Daarnaast is het maar normaal dat je iemand kust die je graag ziet. Een flirt zou ik nooit in het openbaar zoenen."

Je hebt met andere woorden het gevoel dat Gillian de ware kan zijn?

Ik zie hem graag, ja. Maar ik wil niet te hard van stapel lopen en weer achterblijven met een gebroken hart. Dat Gillian in Brugge woont, beschouw ik dan ook als een pluspunt.Door de afstand kunnen we onze relatie rustig opbouwen. Ik moet zelf nog ontdekken hoe dit evolueert, maar het is wel serieus aan het worden. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zó verliefd was. Bij elke kus, elke aanraking, tintelt mijn hele lijf. We kunnen minutenlang naar elkaar kijken, zonder woorden. Ik voel en zie gewoon dat hij het ook meent. Als ik over hem praat, krijg ik kriebels in mijn buik. (lacht) Maar dat heb ik wel verdiend na zo'n heftig jaar!

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johannes van Wetten

  Hoe men toch altijd weer moet opvallen.

 • Marc Geerts

  Die Dexters zal altijd een verwend klein kind blijven.

 • karel claerebout

  Jaja geen commentaar zeker.pffff hoe laag kan je vallen

 • dirk van den bossche

  Waarom niet veel plezier beiden

 • Roland Louf

  Tanja alle respect maar ik hoef dit echt niet te weten ,maar veel geluk gewenst wat het voor ieder ook moge betekenen groet