Sylvie Meis verlooft zich met schatrijke zakenman uit Dubai

❤ #isaidyes #engaged

7,804 Likes, 164 Comments - Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on Instagram: "❤ #isaidyes #engaged"

De Nederlandse presentatrice Sylvie Meis (38) heeft zich gisteren verloofd met Charbel Aouad: een schatrijke zakenman uit Dubai. Dat heeft ze bekendgemaakt op Instagram. "Yes, #isaidyes" , schrijft ze bij een foto waarop een joekel van een verlovingsring te zien is.

Niet veel later kwam er ook een foto met Aouad (35) op haar Instagramaccount. Op dat kiekje is te zien hoe de tortelduifjes met een gelukzalige blik in de ogen genieten van elkaar, het uitzicht, een wijntje en zilveren opblaasletters 'LOVE'. Het regent inmiddels felicitaties voor het koppel. Door het huwelijksaanzoek is het vandaag waarschijnlijk dubbel feest in huize Meis: dan wordt ze namelijk 39 jaar. Het lingeriemodel is al sinds eind 2015 samen met miljonair Aouad.

Het wordt het tweede huwelijk van Sylvie: van 2005 tot 2013 was ze getrouwd met de Nederlandse topvoetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze een zoon, Damián (10). Het huwelijk van Rafael en Sylvie klapte begin 2013. Ook de voetballer is weer gelukkig in de liefde. Hij verwacht met zijn vriendin, handbalster Estavana Polman, een dochter.

Een huwelijksdatum heeft het koppel nog niet bekendgemaakt. Sylvie liet de afgelopen tijd doorschemeren best nog een kind te willen. Die wens moest ze uitstellen nadat ze in 2009 werd getroffen door borstkanker met aansluitend chemo, bestralingen en een operatie. Rafael heeft nog niet gereageerd op het voorgenomen huwelijk van zijn ex-vrouw.

Sylvie en Charbel hebben hun liefdesrelatie langere tijd buiten de schijnwerpers gehouden. De twee werden de afgelopen anderhalf jaar slechts zelden samen gespot en gefotografeerd. Wel gingen de tortelduifjes regelmatig bij elkaar op bezoek. Sylvie werd meermaals gezien op Duitse vliegvelden waar ze incheckte voor tripjes naar Dubai. Ook Charbel bezocht Sylvie vaak in haar woonplaats Hamburg. Sylvie zette de afgelopen maanden herhaaldelijk kiekjes op sociale media van haar reisjes naar Dubai. Op de foto's poseert ze in bikini op het strand met op de achtergrond de skyline van Dubai. Charbel ontbrak op die foto's.

In oktober vorig jaar werden de twee voor de eerste keer samen gezien in Nederland. Sylvie en haar vriend zaten die maand koffie te drinken bij de Amsterdamse vestiging van Blushing: de koffiezaak van presentator Gordon. Kort voor dat romantische moment werden Sylvie en Charbel gefotografeerd op een jacht voor de kust van het Spaanse eiland Mallorca. Een paparazzifotograaf maakte met een megatelelens foto's van Sylvie en haar lover. De kiekjes werden tot groot ongenoegen van de blondine gepubliceerd in diverse Duitse media. In maart 2016 werden de twee ook al gefkiekt in Dubai. En twee maanden daarvoor in Miami. Afgelopen kerst brachten de twee de kerst door in snikheet Dubai.

Harvard
Charbel Aouad is niet de eerste de beste. Zo volgde hij een universitaire opleiding management in Londen en studeerde aansluitend marketing aan de prestigieuze Amerikaanse universiteit Harvard in Boston. In 2009 ging hij aan de slag bij de eerste internationale dochteronderneming van Whiffaway in Dubai. Dat bedrijf is gespecialiseerd in geavanceerde en waterbesparende rioleringssystemen. Eén van de dingen die het internationaal actieve bedrijf doet is het recycleren van urine en spoelwater dat wordt opgevangen in al dan niet openbare toiletten.

De van oorsprong Libanese Charbel Aouad, die volgens zijn cv vloeiend Spaans, Portugees, Italiaans, Arabisch en Engels spreekt, is in vier jaar tijd het zoveelste vriendje van Meis. Nadat de bom eind 2012 definitief was gebarsten tussen Rafael van der Vaart en zijn echtgenote Sylvie, sloeg ze stevig aan het daten. Maar van alle, breed in de media uitgemeten, romances lijkt Charbel nu dus een blijvertje.

Dates
In sneltreinvaart werd zij verliefd op allereerst de Franse zakenman Guillaume Zarka, vervolgens de Spaanse edelman Luis Medina Y Abascal en begin 2015 verbrak ze na zo'n acht maanden haar romance met de al even schatrijke Amerikaanse investeringsbankier Samuel Deutsch. In maart van dat jaar lekte uit dat ze haar hart was verloren aan de Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (toen 35). Die relatie leek bloedserieus, want Sylvie stelde haar jongste verovering op liefdesgebied zelfs op haar verjaardag aan haar ouders voor.

In augustus 2015 verwijderde Meis echter van de ene op de andere dag, na een liefdesvakantie op het Spaanse partyeiland Ibiza, alle foto's van 'Momo' van haar sociale media-accounts. Waarom de twee uit elkaar gingen is nooit helemaal duidelijk geworden.

ANP Kippa

YES ❤ #isaidyes

12.1k Likes, 360 Comments - Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on Instagram: "YES ❤ #isaidyes"

Reflecting on an amazing year.. #blessed #ready for #2017 ❤ #mydubai #dubai

30.7k Likes, 255 Comments - Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on Instagram: "Reflecting on an amazing year.. #blessed #ready for #2017 ❤ #mydubai #dubai"