Sylvie Meis "oneindig boos en verdrietig": ex-vriendin Sabia beweert dat ze borstkanker verzon

Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz in betere tijden
EPA Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz in betere tijden
Sabia Boulahrouz heeft pijnlijke uitspraken gedaan over haar voormalige beste vriendin Sylvie Meis. In de Duitse tv-show 'Global Gladiators' zegt ze: "Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden.''

In de show, zo schrijft Bildprobeerde ze haar reputatie te verbeteren. Over Sabia Boulahrouz wordt altijd gezegd dat zij profvoetballer Rafael van der Vaart afpakte van haar toenmalige beste vriendin Sylvie Meis, maar daar klopt volgens haar niets van. "Sylvie wist daar al lang van tevoren van en heeft haar zegen gegeven.” Sylvie en Rafael zouden al een tijd uit elkaar zijn geweest voordat zij een relatie met hem kreeg.

Daarna doet ze in de Duitse show, waarin acht bekende Duitsers in een omgebouwde container moeten samenleven zonder contact met de buitenwereld, haar beschuldigende uitspraak. "Sommige mensen gaan zelfs zover dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden”, zegt Sabia. Ze noemt de naam van Sylvie niet, maar Duitse media zijn ervan overtuigd dat ze doelt op Sylvie Meis, die in 2009 borstkanker kreeg.

Verdrietig

Sylvie reageert in ieder geval direct. Aan Bild  laat ze weten dat ze  "oneindig boos en verdrietig" is dat haar borstkankerdiagnose openlijk in twijfel wordt getrokken. "De tijd van mijn ziekte was verreweg het ergste, wat me tot nu toe is overkomen.''

Haar advocaat stuurt er bovendien een brief overheen naar alle Duitse media. "Het feit dat Sylvie Meis aan borstkanker lijdt, de details van de ziekte en de behandeling ervan worden bevestigd door een medisch rapport van de behandelend oncoloog Dr. med. Javier Hornedo (Hospital Quiron, Madrid).” De brief concludeert: "De bewering dat de ziekte nooit heeft bestaan, is daarom even onwaar als smakeloos.”

Sylvie in Let's Dance in 2010, na haar chemobehandelingen
bruno Sylvie in Let's Dance in 2010, na haar chemobehandelingen9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Truus Vliegen

  Sabia is gewoon jaloers op silvie dat is alles

 • joske Den Josser

  ik zal haar wel even gaan opbeuren met een 10 beurten kaart voor den Diams

 • robrecht Peeters

  Vrouwen onder mekaar....Waar is de tijd van de dactylopool in de banken enzo waar als men er binnentrad minstens één zat te wenen achter haar typemachine. Of als ze veronderstellen dat een zich vals ziek meldde en inderdaad 's namiddags zat zij achter haar typemachine.Vrouwen diamant hard...….

 • Dick van Aggelen

  Het is me toch allemaal wat .

 • Freddie Lamers

  Het was weer even geleden, dat we weer iets van deze met modder naar mekaar gooiende dames hebben gehoord.