Sylvie Meis lanceert eigen lingerielijn

AD
Model-presentatrice Sylvie Meis (38) heeft vanavond in Hamburg verklapt waarom ze een lang aangekondigd kerstfeestje op stapel zette. La Meis komt binnenkort met een eigen lingerielijn, 'Sylvie Flirty Lingerie' genaamd. Daar hoort ook een swimwear-lijn bij, die beide door haar eigen bedrijf 'Meis Enterprise' uitgegeven worden. Zo houdt Sylvie het heft in eigen handen.

Sylvie zelf maakte, geheel naar de dresscode flirty, rond 19.00 uur haar opwachting op een locatie in Hamburg, in een zwart niemendalletje met glitters. Stralend poseerde ze voor een legio fotografen met een roze cadeautje in haar handen.

Lingerie ontwerpen en showen is Sylvie niet vreemd. Vijf jaar lang stond ze onder contract bij lingeriemerk Hunkemöller, waar ze in mei wegging als ambassadeur. "Na lang beraad dacht ik: Of ik stop, of ik ga het zelf doen. Ik ben Hunkemöller dankbaar en heb daar veel geleerd, zoals poseren in lingerie. Het is niet gemakkelijk, kan ik je vertellen'', klonk het vanavond.

Knuffels
Zoon Damián (10) - die ze kreeg met voetballer Rafael van der Vaart - en nanny Dorte waren ook op het kerstfeestje afgekomen. Tussen het begroeten van de gasten door kreeg de tiener knuffels van zijn moeder. Verder werden vrienden van La Meis, waaronder Lilly Becker (de vrouw van voormalig toptenniser Boris Becker) en André Bochers, gespot.

De genodigden gingen niet met een lege maag naar huis. Op de chique gedekte tafels stonden etagères vol mierzoete macarons en een speciale Sylvie-taart met drie lagen. Een witte nepkerstboom met blauw-roze versieringen mocht niet ontbreken. En dan was er nog een lading goodiebags afgeleverd, met daarin onder meer kerstballen en een fles champagne.

De flirty lingerielijn moet vanaf volgend jaar in de winkels liggen.

AD
AD
It's going to be a FLIRTY night... ⚡️⚡️@meis_enterprise #sylvielovesxmas Party!! @sophiathomalla @larissa_marolt_official @sharlely @jorgechicaswalk @petravanbremen @andreborchers @marie_amiere @catherinyyy @zzyshme @champagnetaittinger @paul_hewitt #drschrammek #beautyroller ❤️ #tarantella #hamburg #sylvieparty
After a fun night , there is still work to do.. packing the last goodie bag for my Meis Enterprise event tomorrow.. so excited... hope I can sleep#preparingforSYLVIE #sylvielovesxmas @meis_enterprise #sylviesxmasparty ❤️✨✨ @champagnetaittinger @schrammek @paul_hewitt @zzyshme #walberg #beautyroller @joemakroenchen
On my way.... @meis_enterprise #sylvielovesxmas #party #flirty #xmas ⚡️