Sylvie Meis innig gespot met Libanese zakenman

Sylvie, begin juli in St. Tropez.
Photo News Sylvie, begin juli in St. Tropez.
Sylvie Meis (38) is weer gelukkig in de liefde. Tenminste, als we het Duitse weekblad InTouch mogen geloven die over beeld van een, naar het lijkt, stapelverliefde Sylvie in de armen van een man beschikt. Het zou gaan om een Libanese zakenman uit Dubai waarmee de blonde diva gisteren in het openbaar op het Spaanse eiland Mallorca werd vastgelegd.

Van de mysterieuze man is geen naam bekend, wel geeft InTouch de leeftijd van 35 jaar vrij. Sylvie zou al sinds december innig contact met de vermogende man hebben.

Op de foto die in bezit is van het Duitse blad is te zien hoe een man met donker haar Sylvie optilt. Zij houdt hem op haar beurt stevig vast en lacht volop. Het gezicht van de man is niet zichtbaar. "Eindelijk kan Sylvie weer stralen'', aldus InTouch.

Ook het Duitse blad Gala maakt melding van de vakantie-avontuurtjes op Mallorca. La Meis werd met haar liefje en vrienden op een jacht gesignaleerd. Zelfs de Duitse krant Bild weet het zeker: "Sylvie in love. Der neue mann an ihrer seite''.

Vrolijk en gebruind
Sinds een week deelt Sylvie op haar populaire instagramaccount foto's van haar tijd op Mallorca, waar ook zoon Damián, die ze kreeg met haar ex, voetballerRafael van der Vaart, is. Het gaat om kiekjes waarop geen man op te bespeuren is. La Meis is in ieder geval zeer vrolijk en poseert gebruind op verschillende luchtbedden in een zwembad.

Op haar blog zwijgt de presentatrice uit Hamburg in alle toonaarden, maar het is mogelijk dat de uitzending van Linda's Zomerweek maandag meer duidelijkheid verschaft. Sylvie schuift dan aan op het bankje bij Linda de Mol. In de zomertalkshow zijn de gasten doorgaans erg open.

'Sylvie in love', meldt Bild.
Bild.de 'Sylvie in love', meldt Bild.
Happy Sunday! #sundayfunday #pegasus #floatie #itsazooinhere #pooling #splishsplash @michaelgoldenbaum
Turtle on fleek #braids #floaties #summerfun #vacation #pool #toys @serenagoldenbaum
Miaow #feelingtheheat #summer2016 #shoot #photoshoot @meis_enterprise @michaelgoldenbaum @serenagoldenbaum @pollysblackdress
Good Morning! ☀️☀️☀️ #iwokeuplikethis #day2 #photoshoot for my new #website @michaelgoldenbaum @serenagoldenbaum @pollysblackdress @meis_enterprise