Sylvie Meis bevestigt nieuw lief: "Ben heel gelukkig met Momo"

bruno
Alle ogen waren dit weekend op Sylvie Meis (37) gericht, want zij verscheen voor het eerst in het openbaar met haar liefje Maurice 'Momo' Mobetie (35). En ze is duidelijk over haar nieuwe liefde: "Wij zijn heel erg gelukkig met elkaar''.

Samen kwamen de twee tortelduifjes aan op het 87ste mediabal in Zürich. De presentatrice en de Zwitserse nachtclubeigenaar waren volgens het Zwitserse blad Schweizer Illustrierte niet van elkaar af te slaan. En de verliefde blikken die zij elkaar toewierpen, kon niemand ontgaan.

Bekijk hier de foto van het stel op het gala.

Het is niet de eerste keer dat Sylvie en Momo samen zijn vastgelegd. Paparazzi spotten Momo in Hamburg in april. In een restaurant in haar woonplaats vierden Sylvie en Momo samen met haar ouders haar 37ste verjaardag.

Mogelijk heeft Sylvie Maurice in oktober 2014 voor de eerste keer ontmoet en hebben de twee in de tijd daarna contact gehouden. Ze was eind vorig jaar in de club van Momo, waar ze tijdens een zogenoemde Pink Ribbon Night aandacht vroeg voor borstkankeronderzoek.

Momo heeft net zoals Sylvie ook een zoontje. Hij is tien jaar oud. Damián, het zoontje van Sylvie, is inmiddels acht jaar oud.

Ron Meis, de vader van Sylvie, met Maurice Mobetie
Splash Ron Meis, de vader van Sylvie, met Maurice Mobetie
Maurice Mobetie voor het appartement van Sylvie
Splash Maurice Mobetie voor het appartement van Sylvie

Video of my B-Dinner at Aura Zurich and Club Flamingo Zurich!Thanks again to everybody who came to enjoy this night with me!!I feel more than blessed to call you my friends and Fam!!Boooooom!! Flamingo is back..

Posted by Momo Flamingo on vrijdag 24 april 2015
Maurice en Sylvie in nachtclub Flamingo
Facebook Maurice Mobetie Maurice en Sylvie in nachtclub Flamingo