Styliste Amber Heard spreekt zich uit: “Johnny Depp heeft haar nooit geslagen, haar verwondingen zijn in scène gezet”

Fotomontage HLN
Johnny Depp (55) heeft een nieuwe bondgenoot gevonden in de bitsige rechtszaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard (33), waarbij hij meer dan 45 miljoen euro eist. Samantha McMillen, de persoonlijke styliste van Heard, heeft zich immers tegen haar werkgeefster gekeerd. “Amber heeft breed uitgesmeerd dat Johnny haar bont en blauw heeft geslagen. Maar in realiteit was er geen schrammetje te zien.”
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Johnny heeft een nieuwe getuige gevonden in de rechtszaak die hij heeft aangespannen wegens laster. In de aanklacht, waarbij hij meer dan 45 miljoen euro eist, beweert hij dat ­Amber haar carrière een boost probeert te geven met valse beschuldigingen aan zijn adres. “Mevrouw Heard is geen slachtoffer van huiselijk geweld, ze is de aanstichter”, stelt hij. Iets wat nu ook styliste Samantha McMillen bevestigt. 

Amber beweerde dat Depp haar twee blauwe ogen had geslagen, toen ze te gast was bij ‘The Late Late Show with James Corden’. Maar Samantha had enkele uren voor de opnames de make-up van Amber verzorgd, en beweert nu dat er geen schrammetje te zien was, laat staan dat er sprake was van een verwonding. 

“Op 16 december 2015 heb ik de dag en avond doorgebracht met Amber Heard, en heb ik haar opgetut om te verschijnen in de show van James Corden. Ik heb haar ook de volgende dag gezien, in helder daglicht, van dichtbij, toen ze geen make-up droeg. Ik kon toen duidelijk zien dat er geen zichtbare tekens, kneuzingen, blauwe plekken of verwondingen waren op haar gezicht, noch op haar lichaam”, stelt de styliste in haar gerechtelijke getuigenis, die website HollywoodLife in handen kreeg. Volgens haar werden de verwondingen in scène gezet, om Depp in een slecht daglicht te plaatsen en de rechter aan haar kant te krijgen.

Gerenommeerde styliste

Aan de getuigenis van Samantha McMillen wordt veel belang gehecht. Ze is een voorname styliste, die onder meer alle make-up van Brie Larson en Chris Hemsworth voor ‘Avengers: Endgame’ verzorgt. Ze is een graag geziene artieste, die heel wat belangrijke events voor haar rekening neemt. Er wordt geredeneerd dat zij haar reputatie en geloofwaardigheid nooit op het spel zou zetten, enkel om Amber Heard een hak te zetten. 

BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency
BSRagency BSR Agency4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • raf peeters

  Zijn er door een arts dan geen medische verslag opgemaakt ,foto's zeggen niks ,met een goed masker kan je een blauwe plek plaatsen waar je wil en de ene al blauwer als de andere,met een beetje kleur en penselen kan je zeer veel,een bekende van op een of ander filmset kan alles maken wat je wil.

 • Jan Vingtcent

  dat hadden we al van in het begin door. ja man... op de verkeerde vrouw gevallen die nu wel een klacht meineed aan haar broek heeft.

 • Rik Wouters

  Wat een vrouw al niet doet om je geld te krijgen, die wereldsterren moeten uitkijken met wie ze iets beginnen...

 • Febe Chapin

  Prachtig dat er eindelijk mensen beginnen op te komen tegen de grove laffe beschuldigingen van grote sterren die zich niet kunnen verdedigen. Een #metoo voor de beklaagden heeft evenveel zin als het omgekeerde.