Stubru-presentator neemt Carmen Pfaff beet: "Dit is een schande"

Carmen en haar dochter Kelly Pfaff.
Instagram Kelly Pfaff Carmen en haar dochter Kelly Pfaff.
Carmen Pfaff is boos op Stubru-presentator Gunther Desamblanx. Hij haalde om 22.30 uur 's avonds via de telefoon een grapje met haar uit en dat is in het verkeerde keelgat geschoten. "Dat iemand zijn brood verdient met zoiets, snap ik niet", zegt ze vandaag in Het Nieuwsblad.

In het Studio Brussel-programma Gunther D. haalt de presentator regelmatig grapjes uit met bekende Vlamingen. Woensdag was Carmen Pfaff het slachtoffer. Gunther vroeg een luisteraar om naar de familie Pfaff te bellen en zich voor te doen als de schoonzoon van Carmen, Sam Gooris. "Leer eerst Mechels klappen, joengen", al snel werd duidelijk dat ze besefte dat ze niet de echtgenoot van haar dochter Kelly, maar iemand anders aan de lijn had.

Vooral het late uur van het telefoontje maakte Carmen boos. "Ik sta elke dag om 5 uur op, om 22.30 uur slaap ik dus al lang. Mijn twee kleinkinderen waren op bezoek en lagen ook al in bed. Dat de VRT iemand betaalt om zoiets te doen, vind ik een schande. Kinderen krijgen tegenwoordig op de radio te horen hoe het vooral niet moet."

In Het Nieuwsblad reageerde VRT vandaag dat ze begrijpen dat Carmen de prank call niet grappig vond. "Maar Gunther staat nu eenmaal bekend om zijn scherpe humor."
64 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Narjiss Sabri

  Mij mogen ze bellen,ik slaap echt ni om 10.30 u. En ik sta alle dagen om 7u op

 • jet booij

  Schandalig

 • Dave Amai

  Snap het zeker. Om dat uur ga je geen mensen opbellen.

 • Bart Vandecasteele

  Hoewel ik Gunther D meestal wel te pruimen vind, zou ik dit ook niet grappig gevonden hebben . Niet om mee te maken en niet als luisteraar. Maar tip voor Carmen : met jouw relaties moet je zeker aan zijn nummer geraken : bel hem eens op als je opstaat om 5u. Grote kans dat het nog uitgezonden wordt ook:D

 • Danny SPIJKERS Danny Spijkers

  jaren den dikke nek uitgangen op het scherm. en nu kunnen ze niet tegen een grap . die denken ook dat ze het warm water hebben uitgevonden. nul komma nul ja