Strijd tussen Johnny Depp en Amber Heard nog niet voorbij: “Ze drukte een sigaret uit op mijn gezicht”

Amber Heard en Johnny Depp in betere tijden.
Getty Images Amber Heard en Johnny Depp in betere tijden.
De ruzie tussen exen Johnny Depp en Amber Heard blijft maar voortduren. Depp beschuldigt Heard er nu van dat zij een sigaret op zijn gezicht heeft uitgedrukt tijdens een ruzie. The Blast publiceerde foto's van de acteur in een Australisch ziekenhuis met een brandwond op zijn wang.

Tijdens de ruzie, die in 2015 in Australië zou hebben plaatsgevonden, zou Depp voor het eerst in een jaar alcohol hebben genuttigd, wat ervoor zorgde dat Heard twee flessen naar hem gooide. Daarbij zou zijn vingerkootje afgesneden zijn. Daarna duwde ze haar sigaret uit op zijn gezicht. Volgens Depp was ze ook razend geworden omdat hij met zijn advocaat overlegd had over een huwelijkscontract met Heard.

Volgens andere bronnen was het echter de acteur zelf die flessen kapotsloeg. Ook zou hij zijn gewonde vinger in blauwe verf hebben gedoopt en daarmee op de muren hebben geschreven.

Rechtszaak

De advocaat van Heard liet alvast weten dat de foto van Depp in het ziekenhuis ‘helemaal niets’ bewijst. “Hij probeert gewoon de aandacht af te leiden van zijn fysieke en psychologische mishandeling. Dat laatste blijft hij overigens doen. Dit is absurd, beledigend en gewoon onwaar.”

De nieuwe beschuldiging komt naar voren in de rechtszaak die de acteur heeft aangespannen tegen News Group Newspapers Limited en columnist Dan Wootton, die in 2018 een artikel publiceerden waarin ze Depp een 'gewelddadige echtgenoot' noemden. Hij eist een schadevergoeding van 50 miljoen dollar omdat hij vindt dat de omschrijving zijn carrière op een negatieve manier heeft beïnvloed.

Heard en Depp vormden een koppel van 2012 tot 2016. Een relatief korte relatie, maar in die tijd is er heel wat gebeurd. Sinds hun scheiding in 2017 blijven de exen elkaar beschuldigen van mishandeling. Amber was de eerste die naar buiten kwam met de aantijgingen, zij zei dat de acteur vaak gewelddadig was terwijl hij onder invloed was van alcohol en drugs. Johnny zei vervolgens dat juist zijn ex vaak fysiek geweld gebruikte.

Hier kan je een overzicht vinden van alle problemen tussen de twee.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hannah Vandevelde

  De enigste die hier beschuldigd moet worden is heard! Met haar leugens maakt ze alles erger

 • robrecht Peeters

  in de beste huishoudens loopt het al eens scheef

 • Freddie Lamers

  Duidelijk geval van een scheiding waar ze nou eens niet als goede vrienden uit elkaar gaan.

 • Jos Vangeel

  Johnny Depp heeft niets misdaan

 • WILLY ZACHEL

  Beiden knettergek want de enige die op termijn er écht beter van worden zijn de advocaten