Steven Van Herreweghe krijgt niets dan lof van zijn vriendin Katrien: "Het leven gaat nooit saai zijn met jou"

Katrien deelde deze foto van haar en Steven op Instagram.
Instagram Katrien deelde deze foto van haar en Steven op Instagram.
De eindejaarsperiode staat altijd garant voor een hele reeks lieve woorden. Ook Katrien Vanderlinden, de vriendin van Steven Van Herreweghe, liet zich op Instagram verleiden tot een lofrede voor de presentator. Het koppel vierde afgelopen weekend dat ze tien jaar een samen zijn.

"Op 30 december 2007 leerde ik deze gekke man kennen in Café Allee in Leuven. Wat een prachtig leven hebben we samen al gehad! Bedankt voor alle geweldige vrienden die je me hebt leren kennen, plekken in de wereld waar je me mee naartoe hebt genomen, onze 2 zalige ventjes, onze thuis, je geduld, je onvoorwaardelijkheid, je ongelofelijke positiviteit en natuurlijk ook de anonieme telefoontjes waarbij je me belt met een andere stem en doet alsof je Roger van het cultureel centrum van Linkebeek bent die me wilt inhuren om een videocaptatie te doen van 2 bronstige emoe’s op het podium. Love you m’n baasje, het leven gaat nooit saai zijn met jou!", schrijft Katrien bij een foto van hun beiden op Instagram. Leuk weetje, de foto werd gemaakt door een van hun zoontjes.

Steven en Katrien gingen eind 2015 een tijdje uit elkaar nadat de presentator voor de charmes van MNM-presentatrice Julie Van den Steen gevallen was, maar een jaar later kozen ze opnieuw voor elkaar.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • van loo kris

  1 x bedrieger altijd bedrieger

 • Pieter De Koninck

  Ik vind het maar ne onnozelaar. Zo'n vrouw laten zitten voor een onbetekend jong ding. Ja, in mijn achting is deze kerel enorm gedaald.

 • BART Vanweddingen

  Da's ooit anders geweest maar ook hij verdient een tweede kans

 • leo de maeyer

  respect

 • Fons Billen

  dat hij zij pollekes kust met zo een vrouwtje !