Steven Van Herreweghe en Julie (nu al) uit elkaar

kos
VIER-presentator Steven Van Herreweghe en MNM-presentatrice Julie Van den Steen zijn geen koppel meer. Dat meldt Dag Allemaal. De relatie, waarvoor Steven een jarenlange relatie met de moeder van zijn zoontjes stopzette, heeft nog geen half jaar standgehouden.

Vlaanderen keek verbaasd op toen in oktober 2015 het nieuws uitlekte dat Steven (37) zijn vriendin Katrien, waarmee hij twee kleine kindjes heeft, verliet voor de veel jongere Julie (23). De twee leerden elkaar kennen tijdens de 'Wilde Mannen Week' op MNM, toen Julie met Steven meereed naar het werk. Ze biechtte hem op dat ze als jong meisje al smoor op hem was.

Steven beantwoordde Julies blijk van adoratie met een zeer oprecht klinkend: "Als ik dat toen had geweten, had ik jou gezegd: 'Hou het vast, en als je 22 bent, kan ik je zeggen dat ik ook op jou verliefd ben." Niet veel later verliet hij zijn vriendin voor Julie.

Amper een half jaar later is de romance echter al voorbij. Dat werd langs officiële weg aan de Dag Allemaal-redactie bevestigd. "Julie en Steven zijn geen koppel meer, dat klopt... Ze wensen hier geen verdere toelichting bij te geven." Ongetwijfeld een harde noot om te kraken, maar op de Instagrampagina's van beiden valt daar niets van te merken. Julie post vrolijke foto's, en Steven concentreert zich op de nieuwe reeks van De Pappenheimers.