Steve Tielens in de clinch met ex-manager: "Wat je zelf doet, doe je beter"

KOS
Charmezanger Steve Tielens, u allen welbekend uit 'The Show Must Go On', is sinds kort zijn eigen manager. En de breuk tussen zijn ex-manager verloopt niet in alle vrede, integendeel.

In TV Familie is te zien hoe Steve met zijn ex-manager Guido in de clinch gaat op Facebook. Sinds hij gebroken heeft met de man, zit zijn carrière in de lift, meldt hij. "Alles terug in handen hebben kan toch wonderen doen", klinkt het. "Vandaag een topdagje met vier boekingen." Hij zette er ook nog de hashtag #watjezelfdoetdoejebeter bij. Een duidelijke steek naar Guido.

Die vindt het alvast niet leuk. Ook hij reageerde op Facebook, en maakt daar duidelijk dat het gebrek aan boekingen niet aan hem te wijten waren. "Eindelijk is het probleem opgelost waardoor er zo weinig boekingen kwamen. Het lag niet aan de negatieve reacties op The Show Must Go On, maar blijkbaar deed ik er te weinig voor." Volgens Guido lag het probleem echter ook bij de hoge prijzen. "Nu zullen de optredens binnenstromen nu de prijs gezakt is. Omdat ik hem dat in januari al gezegd heb. En dan zegt hij 'Guido we gaan niet natrappen'. Tsssss. Jammer."

Lees het hele stuk rond Steve Tielens vandaag in TV Familie.

TV Familie