Steve Tielens dient klacht in tegen verliefde stalker die ook Monique al aanviel

Benoit De Freine
Charmezanger Steve Tielens (44) heeft klacht ingediend tegen een fan die hem al maanden lastigvalt. Ook zijn vaste chauffeur Monique Larminier (72) werd al door hem aangevallen. De man zou verliefd zijn op Steve.

Steve Tielens wordt opnieuw belaagd. Na de recente inbraak in zijn woning, zou hij nu het slachtoffer zijn van een stalker. "Een man die al een tijd fan is van mij, is verliefd op mij geworden. Maar omdat ik zijn liefde niet kan beantwoorden, begint hij mij extreem lastig te vallen", vertelt Steve in Story. "Hij duikt op in de fitness waar ik kom en bij mijn kapper. Heel onlogisch, want ik woon in Boom en hij in West-Vlaanderen."

"Hij heeft me ook achtervolgd tot in een taverne waar ik een meeting had. Echt beangstigend! Hij stond daar ineens voor mij met een kader met foto's van ons samen. Tot ik mijn Facebookprofiel voor hem blokkeerde, kreeg ik dagelijks dertig à veertig foto's van hem, met sensuele berichtjes: 'je hebt mooie lippen en mooie groene ogen'. Hij vroeg me mee naar de sauna, hij wil me in zijn bed krijgen. Maar serieus, ik ben de meest heteroman van Vlaanderen! Die kerel leeft in een droomwereld. Nu bazuint hij rond dat we iets samen hebben gehad. Pure leugens."

Monique aangevallen
De pogingen om de man tot rede te brengen haalden niets uit. Ook Monique, de chauffeur van Steve, wordt lastiggevallen door de man. "Hij heeft Monique onlangs bij haar schouder en keel gegrepen. Ze beleefde de schrik van haar leven. Iedereen die te dicht bij mij staat, is voor hem een bedreiging. Dit is echt zeer gevaarlijk gedrag. Mijn fans zijn bang en dit is ook niet prettig voor Monique en mijn gezin. Ik wil hen beschermen", besluit Steve, die ook klacht indiende bij de politie.