Sterren bedanken Obama en vallen Trump aan

EPA
Op Twitter regent het bedankjes van Hollywoodsterren voor vertrekkend president Barack Obama. Tegelijkertijd laten andere celebrities nog eens weten niet blij te zijn met hun nieuwe president, Donald Trump.

Paris Jackson twittert dat ze van Obama houdt. ''Verlaat ons niet'', aldus de dochter van Michael Jackson. Actrice Christina Applegate bedankt Barack en zijn vrouw Michelle voor wie ze zijn. ''Jullie zijn klasse.'' Actrice Vivica Fox: ''Tijd om gedag te zeggen tegen de BESTE president OOIT!! @BarackObama en @MichelleObama jullie worden ERG gemist. BEDANKT voor alles! Jullie zijn fantastisch!''

Ook andere sterren tweetten over de inauguratie en bedankten Obama. John Legend merkte op dat er niet zo veel volk aanwezig was. Ook Chrissy Teigen deelde fijntjes een foto van het grote verschil in aanwezigen op de eedaflegging van Barack Obama en Donald Trump.

Rihanna noemde het afscheid van Obama de "ergste relatiebreuk ooit".

worst breakup ever.

Katy Perry liet weten dat ze vandaag ging uitslapen, waarmee ze zei niet naar de inauguratie te kijken. Wel laat ze weten morgen mee te lopen in de protestmars tegen Trump in Washington D.C.

Ook talkshowhost George Lopez boycot de inauguratie en roept zijn volgers op dat ook te doen. ''Als protest omdat @realDonaldTrump geen Latino in zijn kabinet heeft, dat is voor het eerst sinds 1988.''

Ook verschillende andere sterren spuwden hun gal op sociale media:

Het is bekend dat Obama een stuk populairder is in Hollywood dan zijn opvolger. Veel sterren protesteerden gisteren al in New York tegen Trump. Zo waren Robert De Niro, Alec Baldwin, Michael Moore, Mark Ruffalo en Cher voor de Trump Tower te vinden.

Photo News
Photo News