Staat het huwelijk van Gisele Bündchen op springen?

AP
Het huwelijk van topmodel Gisele Bündchen en American football-speler Tom Brady dreigt op de klippen te lopen. Dat meldt OK! Magazine op basis van een anonieme bron.

Bündchen zette ruim een week geleden nog een foto op Instagram waarop er geen vuiltje aan de lucht leek. Het koppel poseert al kussend in de zee met hun twee kinderen op de schouders. Maar volgens een ingewijde was dat vooral voor de buitenwereld. "Gisele heeft haar social media-activiteit opgeschroefd omdat haar huwelijk naar de knoppen gaat."

"Het gaat al heel lang niet goed tussen Tom en Gisele", beweert de bron. Het stel zou al jaren over dezelfde dingen kibbelen. Tijdens een etentje op de verjaardag van haar vent op 3 augustus zouden ze elkaar weer in de haren zijn gevlogen. "Na een enorme ruzie stormde Gisele de deur uit."

Boze berichtjes
Sinds deze aanvaring, naar verluidt de zoveelste in een paar weken tijd, is Gisele steeds minder vaak thuis te vinden. Ook zouden het 35-jarige model en de drie jaar oudere sporter elkaar boze berichtjes sturen. "Het is nog nooit zo slecht gegaan", aldus de insider.

Gisele en Tom zijn sinds 2009 getrouwd. Samen hebben ze een zoon en een dochter. De quarterback van de New England Patriots heeft ook een zoon uit een eerdere relatie.