Sprookjeshuwelijk Nathalie Meskens staat op springen

Photo News
Het huwelijk van Nathalie Meskens staat op springen. "Ja, we maken een erg moeilijke periode door." Dat zeggen Nathalie Meskens en ­Jeroen Van Dyck, nu hun huwelijk na bijna tien jaar op springen staat.

Onthutsend nieuws in showbizzland: het huwelijk van de absolute vrouwelijke nummer één van VTM en haar echtgenoot zit in erg zwaar weer. In een korte en eenmalige reactie liet het koppel ons weten dat "hun huwelijk inderdaad een moeilijke periode doormaakt", dat ze "daar verder niet willen op ingaan" en dat ze "hopen dat de media hun privacy zullen respecteren". Op zakelijk vlak geven ze aan dat er alvast niks aan hun samenwerking zal veranderen. In 2012 openden ze samen hun eerste Thaise restaurant in Antwerpen, Yam Thai. Drie jaar later kwam daar nog een tweede zaak bij, Nimman.

In 2007 huwde het koppel. Maar de voorbije dagen doken plots geruchten op dat het niet meer boterde tussen hen. Opvallend ook dat ze in recente interviews, onder meer in deze krant, verwees naar haar "goeie en waardevolle vriendschap met onder anderen Jonas Van Geel en Natalia", als antwoord op de vraag wat haar bijzonder dierbaar was in het leven. De voorbije maanden werden wel vragen gesteld bij de waanzinnig drukke agenda van Meskens en hoe lang een relatie die druk zou kunnen verdragen. Maar of dat effectief de reden is van de huidige moeilijkheden, is niet bekend.

Stralend

Meskens dook de voorbije maanden op professioneel vlak overal nochtans stralend gelukkig op. In haar eigen alweer gesmaakte nieuwe VTM-reeks 'Little Big Shots' bijvoorbeeld, waar ze zich ontpopte tot tv-mama van supergetalenteerde kinderen. Zo ook tijdens en na de opnames van de nieuwe Vlaamse film 'Pippa', waarin ze al het stuntwerk, inclusief boksen en paardrijden, voor haar eigen rekening neemt. Intussen startte ze haar eigen muziekshow 'Meskens in Motown' op. En straks is ze ook weer te zien in een nieuw seizoen van 'Tegen de Sterren Op'. Haar echtgenoot vertoefde na zijn rol in de telenovelle 'David' in 2009, waarin hij samen met Meskens speelde, meer achter de schermen en ontfermde zich vooral over het runnen van hun twee restaurants.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels