Speciaal: Adele viert haar verjaardag in 'Titanic'-stijl

Adele viert haar verjaardag in stijl.
Instagram Adele viert haar verjaardag in stijl.
Adele werd zaterdag dertig en dat heeft de zangeres niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze deelde zondag op Instagram enkele beelden van haar feestje, dat 'Titanic' als thema had.

Op de kiekjes is te zien dat Adele zich de outfit en het kapsel had aangemeten van Rose, het personage dat Kate Winslet speelt in de film uit 1997. In een van de foto's poseert ze bovenaan een trap, zoals Rose dat deed op het moment dat ze Leonardo DiCaprio's Jack ontmoette.

"Dirty 30!", schrijft de zangeres bij de foto's. "Ik weet niet wat ik de komende dertig jaar ga doen, want ik ben al zo gezegend met mijn leven tot nu toe." Haar verjaardagsfeestje noemt ze "de mooiste avond uit mijn leven". Wel betaalde ze daar de volgende dag een prijs voor. "Ik ben helemaal verrot en denk niet dat ik ooit nog mijn huis uit kom", zo grapte de 30-jarige.

Een foto die is geplaatst door Adele (@adele) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.