Sofia Vergara uit ‘Modern Family’ al 7 jaar bestbetaalde tv-actrice

Voor het zevende jaar op rij verdiende Sofia Vergara het afgelopen jaar het meeste onder Amerikaanse televisie-actrices.
EPA Voor het zevende jaar op rij verdiende Sofia Vergara het afgelopen jaar het meeste onder Amerikaanse televisie-actrices.
Voor het zevende jaar op rij verdiende Sofia Vergara het afgelopen jaar het meeste onder Amerikaanse televisie-actrices. De ‘Modern Family’-ster strijkt met 42,5 miljoen dollar bijna het dubbele op van de nummer twee van de lijst, Kaley Cuoco.

Kaley heeft net als Sofia naast haar televisiewerk ook een aantal lucratieve reclamecontracten, waardoor haar inkomen uitkomt op 24,5 miljoen. Haar ‘The Big Bang Theory’-collega’s Melissa Rauch en Mayim Bialik haalden met een salaris van ieder 12 miljoen dollar ook de top tien.

Op de lijst staan verder Ellen Pompeo (‘Grey’s Anatomy’) met een inkomen van 23,5 miljoen, Mariska Hargitay (‘Law & Order SVU’) met 13 miljoen, Julie Bowen (‘Modern Family’) met 12,5 miljoen dollar, Kerry Washington (‘Scandal’) met 11 miljoen, Claire Danes (‘Homeland’) met 9 miljoen en Pauley Perrette (‘NCIS’) met 8,5 miljoen dollar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • vangeel guido

    Tja er zijn mensen die zijn voor het geluk geboren.Maar het is wel best lachen met deze dame.Hahahaha accenten genoeg.