Ga naar de mobiele website
^ Top

Snoop Dogg schiet Trump-clown neer in nieuwe videoclip

Card
In de VS is heel wat ophef ontstaan over de nieuwe videoclip van Snoop Dogg. Daarin is te zien hoe de rapper een clown-versie van de Amerikaanse president Donald Trump neerschiet. "Er ver over", vindt onder meer de Republikeinse senator Marco Rubio. "Wat als dit mensen op verkeerde ideeën brengt?"

"Ik heb het gevoel dat heel veel artiesten leuke nummers maken, plezier hebben en feesten, maar niemand staat echt stil bij de echte problemen nu we deze f*cking clown als president hebben", vertelde Snoop Dogg aan Billboard over het nummer 'Lavender' dat hij samen met Badbadnotgood uitbracht. "Daarom ben ik zelf gestopt met leuke nummers te maken en wilde ik dit even doen."

Maar niet iedereen is zo blij met de manier waarop hij zijn ongenoegen uit. "Die videoclip had hij niet moeten maken", vindt senator Marco Rubio, die vorig jaar zelf nog even in de running was om de Republikeinse presidentskandidaat te worden. "Er zijn nog al presidenten vermoord in dit land. Je kan het oneens zijn met het politiek beleid, maar met dit soort zaken kan je maar beter voorzichtig zijn. Als de verkeerde persoon dit ziet en verkeerde ideeën krijgt, dan zit je met serieuze problemen."

"Het is schandalig", vindt Trumps advocaat Michael Cohen. "De president verdient een verontschuldiging. Er is absoluut niets grappigs aan een moordaanslag op een president. Ik ben geschokt, zeker omdat ik dacht dat hij beter dan dit was", aldus Cohen.

Volgens Cohen is het prima om te protesteren en een punt te maken, maar kan dat ook op een andere manier. "Hij moet leren het presidentschap te respecteren", aldus de huisadvocaat van Trump. "Schaam je, Snoop."

De rapper zelf heeft nog niet gereageerd op de uitlatingen.

SNOOP DOGG - BADBADNOTGOOD
Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug