Snoop Dogg onder vuur na deze uitspraak

Rapper Snoop Dogg krijgt de wind van voren nadat hij een cameravrouw "thick" (vrij vertaald: rond) noemde. De geëmotioneerde vrouw vertelt aan News Media TV over het incident.

Snoop Dogg was een interview aan het afleggen op de set van het tiende seizoen van 'Trailer Park Boys' toen hij cameravrouw Stephanie Clattenburg opmerkte.  "Wow, ze is rond", stak Snoop Dogg van wal. "Ik was niet naar beneden aan het kijken, maar nu moet ik wel", ging hij verder.

Clattenburg werd naar eigen zeggen overvallen door Snoop Doggs uitspraak. "Ik sta altijd achter de camera, dus ik was verrast toen hij over mij begon", vertelt ze. Sommigen beweren dat Snoop Dogg alleen maar een compliment wou geven, maar Clattenburg beschouwt een "opmerking die je slecht en verlegen doet voelen" niet als een compliment.

Clattenburg vertelt verder dat ze vaak te maken krijgt met seksistische opmerkingen. "Ik werk als cameravrouw in een wereld die gedomineerd wordt door mannen en ik krijg vrijwel dagelijks te maken met dergelijke opmerkingen."